Δήμητρα Λύχρου: Η αγορά μας μπορεί και πρέπει να στοχεύσει ψηλότερα, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια

Στο Editorial, του περιοδικού “Διασφαλίζω” της   ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ η Πρόεδρος κ. Δήμητρα Λύχρου εκφράζει  την ελπίδα ότι η αγορά μας μπορεί και πρέπει να στοχεύσει ψηλότερα, αφήνοντας πίσω  την εσωστρέφεια που έδειξε όλα τα χρόνια.

Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι ελπιδοφόρες, και το «χτίσιμο» των προσωπικών σχέσεων σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, θα μας φέρει πλάι στον πελάτη και θα κάνει τη δουλειά μας  άμεση, γρήγορη, αποτελεσματική. Μοναδική δηλαδή.

Η  Ένωσή μας εργάζεται μεθοδικά και θα είναι έτοιμη με το Νέο Έτος να προτείνει λύσεις στα Μέλη της, ώστε να βελτιωθεί και να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η επαγγελματική καθημερινότητα όλων!

Στην συνέχεια παρουσιάζεται το Ερωτηματολόγιο που στάλθηκε σε όλους  και που οι περισσότεροι, είναι αλήθεια, μάς τιμήσατε με τις απαντήσεις σας.

Οι απαντήσεις και τα σχόλια σας  θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση πληρέστερης  και πιο ενημερωμένης εικόνας αλλά και στην επιλογή των δράσεων και ενεργειών που θα βοηθήσουν όλους  μας στην επαγγελματική καθημερινότητα.

Οι επαγγελματίες λέμε όχι στον επιχειρούμενο ευτελισμό του θεσμού με την εισαγωγή της Black Friday, στην Ιδιωτική Ασφάλιση. Διαβάστε το εύγλωττο δελτίο τύπου μας.

Το νέο μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, η κ. Στέλλα Βικτωράτου, επιχειρεί μια στρατηγική επισκόπηση του κλάδου μας και παραθέτει συμπεράσματα μελετών-αναλύσεων αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, πάντοτε δίπλα στην Ένωσή μας, παρουσιάζεται μέσα από πίνακες αποτελεσμάτων και αποτυπώνει τον υψηλότατο δείκτη φερεγγυότητας SCR2018 που κατέχει.

Μια Ελληνική Εταιρεία, βραβευμένη με Ευρωπαϊκή διάκριση Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που σέβεται τον συνεργάτη της, τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή.

Επιθυμούμε και καλούμε πάντοτε τις Εταιρείες που συνεργαζόμαστε να παρουσιάζουν με καταχωρήσεις τους  ό,τι ενδιαφέρον έχουν να αναδείξουν ή να προτείνουν προς τα Μέλη μας αλλά και το κοινωνικό σύνολο.

Η παρουσία της Ένωσής μας, μέσω του Αντιπροέδρου της, κ. Χάρη Αλεξόπουλου, στο συνέδριο InsureTech, ψηφιακής τεχνολογίας και εξέλιξης στην Αγορά μας, παρατίθεται στη συνέχεια, με απόψεις  θέσεις και συμπεράσματα που διατυπώθηκαν. Το τεχνολογικό μέλλον, προοιωνίζεται εξαιρετικά ενδιαφέρον…

Τέλος στην σελίδα μας «Για να γνωρίζεις», σας ενημερώνουμε για τα βραβεία επιχειρηματικότητας, το νέο συνταξιοδοτικό, την Επιτροπή για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, στην οποία κλήθηκαν και συμμετέχουν η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της δικής μας Ένωσης από πλευράς Διαμεσολάβησης καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Και μη ξεχνάτε, η υποχρέωση υποβολής των πιστοποιητικών επαναπιστοποίησης των 75 ωρών της πενταετίας, έρχεται και λήγει μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2020!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *