Δεν υπάρχει ! Η τροχαία ψάχνει αν είναι νόμιμη η όχι βουλγαρική ασφαλιστική εταιρία

Κοινός μπάχαλο . Και ποιος τελικά προστατεύει τον καταναλωτή ασφαλισμένο …είτε είναι ασφαλισμένος στην εταιρία αυτή ,είτε είναι παθόντας από ασφαλισμένο στην εταιρία αυτή.
Δείτε το πώς εξελίσσεται το θέμα με εταιρία ελεύθερης παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα που έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες το ασφαλιστικό κλάδο αλλά και την κοινή γνώμη. Ακολουθεί δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των διαμεσολαβούντων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Το καθεστώς αδειοδότησης της General Commodities «σκαλίζει» και πάλι η Διεύθυνση Τροχαίας, μετά τη συρροή καταθέσεων ασφαλιστικών μέτρων, αιτήσεων αναστολών εκτέλεσης κλπ. από ασφαλισμένους, κατά αποφάσεων με τις οποίες τα οχήματά τους-ασφαλισμένα στη GCT-κρίθηκαν και αντιμετωπίστηκαν ως ανασφάλιστα.

Οι προσφεύγοντες επικαλούνται την άδεια εγκατάστασης που εκδόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη του κεντρικού τομέα Αθηνών και την έναρξη εργασιών που πραγματοποίησε νομίμως η εταιρεία στη Δ.Ο.Υ. Ζωγράφου.

Η Τροχαία, λοιπόν, απευθύνεται στο Ε.Ε.Α. με το ερώτημα αν είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του, ενημερώνοντας παράλληλα ότι έχει σχηματισθεί δικογραφία για την υπόθεση και διενεργείται προανάκριση.

Στην απάντησή του ο προϊστάμενος του τμήματος μητρώου του Ε.Ε.Α. διευκρινίζει ότι στις 12/4/2013 η GCT «μπήκε» στο Γ.Ε.Μ.Η., ως υποκατάστημα αλλοδαπής Ευρωπαϊκής Ένωσης, με χώρα μητρικής τη Βουλγαρία και αντικείμενο εργασιών τις δραστηριότητες ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών, χωρίς όμως να εγγραφεί στο Ε.Ε.Α., ως εγγεγραμμένη σε μητρώο άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Περισσότερα http://insurance-eea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *