Δηλητηρίασε την γυναίκα του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής ύψους 250.000 δολαρίων

Ένας 35χρονος άνδρας στη Βόρεια Καρολίνα, που είναι επαγγελματίας σε  παραϊατρικό επάγγελμα, κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τη γυναίκα του με οφθαλμικές σταγόνες για να εισπράξει μια ασφάλιση ζωής 250.000 δολαρίων

Ο 35χρονος Joshua Hunsucker φέρεται να χρησιμοποίησε οφθαλμικές σταγόνες με «30 έως 40 φορές υψηλότερες από το θεραπευτικό επίπεδο» της τετραϋδροζολίνης, μιας χημική ουσία που βρίσκεται συνήθως στα μάτια, για να σκοτώσει τη γυναίκα του στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Η εισαγγελέας της έρευνας για την ασφαλιστική απάτη στη  Βόρεια Καρολίνας, δήλωσε στο δικαστήριο ότι τέτοιες ποσότητες μπορούν να “προκαλέσουν διακοπή της καρδιάς σε σύντομο χρονικό διάστημα”. Η σύζυγος του Hunsucker, Stacy Hunsucker, νοσηλευόταν, αλλά “υπέκυψε τελικά”, είπε η εισαγγελέας .

Ο Joshua Hunsucker  εισέπραξε τα χρήματα από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της συζύγου του Stacy  και δεν επέτρεψε μια αυτοψία, ωστόσο τα ύποπτα επίπεδα τετραϋδροζολίνης στο αίμα της βρέθηκαν σε δείγμα αίματος που διατηρήθηκε ως μέρος της επιθυμίας της να κάνει δωρεά οργάνων.

Η εισαγγελέας που διερεύνησε το θάνατο της Stacy Hunsucker μετά από καταγγελία της  μητέρας της Stacy, Suzie Robinson, ισχυρίστηκε ότι ο Joshua Hunsucker διέπραξε ασφαλιστική απάτη. Η Robinson πιστεύει ότι είχε σχέση με άλλη γυναίκα πριν από το θάνατο της συζύγου του σχέση που συνέχισε, ανοικτά,  αρκετούς μήνες αργότερα.

Η Stacy Hunsucker υπέφερε από καρδιακά προβλήματα για αρκετά χρόνια και είχε  βηματοδότη από τον Φεβρουάριο του 2015. 

Το δικαστήριο έθεσε ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του Hunsucker το 1,5 εκατομμύριο δολάρια και παρακολούθηση από  με μια συσκευή GPS .Η επόμενη δικαστική ακρόαση για την υπόθεση έχει οριστεί για τις 9 Ιανουαρίου.
Πηγή: insider.com

Φωτογραφία: The Gaston Gazette/YoutubeΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *