Δημήτρης Κοντομηνάς: “Tο 2020 η Prime θα είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία”

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου έγινε την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συνεργατών της Prime Insurance. Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης η Εταιρία βράβευσε τους καλύτερους της χρονιάς.

355252Οι Συνεργάτες με την υψηλότερη παραγωγή έλαβαν τιμητική πλακέτα και καταχειροκροτήθηκαν απο τους παρευρισκόμενους. Το δίκτυο Συνεργατών της Prime αποτελείται απο 1.600 και πλέον ανθρώπους, σε ολόκληρη την Ελλάδα, και ο αριθμός τους είναι συνεχώς αυξανόμενος.
Στις ομιλίες τους ο Διευθύνων Σύμβουλος κ.Μ.Μιχαηλίδης, ο Γενικός Διευθυντής κ.Α.Ρούβας και ο Εμπορικός Διευθυντής κ.Σ.Αίσωπος παρουσίασαν τα στοιχεία της χρονιάς που πέρασε τα οποία έδειξαν αύξηση της παραγωγής κατά 30%, σε μία περίοδο που ο ασφαλιστικός κλάδος βάλλεται από την κρίση που μαστίζει τη χώρα. Μίλησαν για το παρελθόν, το παρόν και τα πλάνα για το δυναμικό μέλλον της Εταιρίας. Όλοι χαμογελαστοί και αισιόδοξοι μοιράστηκαν με τους 250 Συνεργάτες που βρέθηκαν στην Αίγλη τις επόμενες κινήσεις της Prime. Ο κ.Μιχαηλίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μοιράζοντας θερμές ευχές σε όλους.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Πρόεδρος του Ομίλου DEMCO κ.Δημήτρης Κοντομηνάς. Ξεκίνησε πολυ ζεστά και ανθρώπινα την ομιλία του, λέγοντας πως θεωρεί πάντα πρώτα από όλα τον ευατό του ασφαλιστή. Όπως είπε χαρακτηριστικά αυτό γράφει η ταυτότητα και το διαβατήριό του! Ευδιάθετος και χαμογελαστός μίλησε για τη δυναμική του Ομίλου Εταιριών DEMCO και συνεχάρη την Prime για την ανοδική της πορεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως το 2020 θα είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία.

Με νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους σύγχρονου Έλληνα η Prime Insurance στοχεύει στη συνέχιση της καλής της πορείας και το 2015 διατηρώντας πάντα την ποιότητα στην παροχή προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *