Διάλογος για σημαντικά ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς σε συνάντηση εκπροσώπων ΕΑΔΕ – ΕΑΕΕ

Εποικοδομητικό διάλογο για ζητήματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά είχε προ ημερών η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της και Πρόεδρο του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο της ΕΣΑΠΕ κ. Ιωάννη Τοζακίδη, και την Ειδική Σύμβουλο της ΕΑΔΕ και Πρόεδρο της ΕΕΑΕ κα Δήμητρα Λύχρου με εκπροσώπους της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ). 

Από πλευράς ΕΑΕΕ στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια κα Ελίνα Παπασπυροπούλου και η επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών σχέσεων κα Eύα Βαρουχάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από πλευράς ΕΑΔΕ έγινε μια σύντομη παρουσίαση των τελευταίων δράσεών της. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που ενδιαφέρουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση όπως οι διακριτοί ρόλοι που προβλέπονται θεσμικά για την εκπροσώπηση της διαμεσολάβησης και τα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Επιπλέον συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς όπως τα κίνητρα για την ασφάλιση της Περιουσίας Κατοικίας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον κίνδυνο των φυσικών καταστροφών, πιθανή επέκταση των υποχρεωτικών Ασφαλίσεων Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης και άλλα.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων επιβεβαίωσαν την επιθυμία συχνής επικοινωνίας και το συντονισμού των δράσεών τους στην προώθηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *