Διαδικτυακή διαμαρτυρία-συγκέντρωση υπογραφών κατά της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Διαδικτυακή διαμαρτυρία με συγκέντρωση υπογραφών κατά της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής τρέχει στο διαδίκτυο την οποία συνυπογράφει ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η διαμαρτυρία που απευθύνεται στο Ελληνα πρωθυπουργό και τρέχει στην ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα change.org στην σχετική ανάρτηση αναφέρει μεταξύ άλλων: 

 “Απαιτούμε την άμεση πολιτική παρέμβαση και διακοπή της διαδικασίας πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Μια πώληση που μόνο ζημιά θα προκαλέσει στην Εθνική Τράπεζα, στους Έλληνες φορολογούμενους και στην Ελληνική οικονομία. Μια πώληση που αποτελεί προδοσία του οράματος των ιδρυτών της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής. Αφού ο σκοπός των ιδρυτών ήταν ακριβώς αυτός, να μην φεύγουν τα κεφάλαια των Ελλήνων στο εξωτερικό αλλά να επενδύονται στην Ελλάδα. 

Διεκδικούμε τα αυτονόητα:  

Να παραμείνει Ελληνική η μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία της χώρας και να συνεχίσει να αποτελεί θεμελιώδες στήριγμα για τους ασφαλισμένους, για την Εθνική Τράπεζα, για την Ελληνική κοινωνία και την Ελληνική οικονομία.  

Να μην χαριστεί με εξευτελιστικό αντίτιμο σε κανέναν! 

Να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της και να αποσύρει τη δέσμευσή της για την πώληση! 

Λέμε ΟΧΙ στον Αφελληνισμό της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς! 

Λέμε ΟΧΙ στην εκποίηση της Εθνικής Ασφαλιστικής! 

Λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές επιλογές που είναι σε βάρος του Έλληνα πολίτη!”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *