Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από το Ε.Ε.Π. «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο»

Δράττοντας την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Εθνικής Συνδιάσκεψης, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών μας υπηρεσιών και με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς διοργανώνει Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για τα μέλη του επιμελητηρίου μας αλλά και για όλους τους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην Ελλάδα. 

Το Σεμινάριο,  το  πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/11/21  από 11πμ έως 13μμ, και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν,  καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στον σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/?p=5190&preview=true έως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο» αναπτύσσεται στους παρακάτω θεματικούς άξονες: 

1ος “Επιχειρηματική ανάπτυξη και ψηφιακά εργαλεία στον ασφαλιστικό κλάδο”

2ος “Το παιχνίδι της Μετα-Πώλησης”

3ος Ο μεγάλος Ανταγωνισμός

4ος Αυτοματοποίηση εναντίον Αλληλεπίδρασης

5ος Ασφάλεια 360º 

6ος Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Πανδημία – Covid-19 

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννης Βουτσινάς απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής υπογράμμισε ότι “όλοι οι συνάδελφοι επιμελητηριακοί Ασφαλιστές Διαμεσολαβητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνει το Ε.Ε.Π. και προσωπικά ευελπιστώ να τους φανεί χρήσιμο και εποικοδομητικό”. 

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες δια μέσου της ιστοσελίδας του Ε.Ε.Π. στα Νέα του Επιμελητηρίου https://new.eep.gov.gr/news/  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *