Διασφαλισμένη η καταβολή των μισθών και των συντάξεων δήλωσε ο Πρωθυπουργός


Διασφαλίζεται η καταβολή τόσο των συντάξεων όσο και των μισθών δήλωσε σήμερα το βράδυ, μέσα από διάγγελμα του, ο Πρωθυπουργός αναφορικά με τις εξελίξεις για το δημοψήφισμα και την διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
347374343
Αναφορικά με τις συντάξεις του ΙΚΑ ήδη έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων και από την Παρασκευή το βράδυ και είναι διαθέσιμες προς ανάληψη από τα ΑΤΜ των Τραπεζών.
Ενώ την Δευτέρα πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και οι συντάξεις του δημοσίου . Επίσης οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα πληρωθούν στις 2 Ιουλίου 2015 με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Δείτε σχετικό θέμα : Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του μηνός Ιουλίου σε δημόσιο, ΙΚΑ , ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Ωστόσο το πρόβλημα αναμένεται να δημιουργηθεί με όσους συνταξιούχους δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης και χρησιμοποιούν βιβλιάρια κάνοντας συναλλαγές μόνο στα γκισέ των τραπεζών. Κιαυτό γιατί αναμένεται να ανακοινωθεί στα πλαίσια της διασφάλιση της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος αν θα παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες μέσα στην εβδομάδα, μέχρι το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, καθώς και το όριο των καθημερινών αναλήψεων από τα ΑΤΜ .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *