Διεθνές συνέδριο για την επιχειρησιακή έρευνα Euro 2021

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά συνέδρια για την Επιχειρησιακή Έρευνα πραγματοποιείται από 11 έως 14 Ιουλίου 2021 από την Ένωση των Ευρωπαϊκών Εταιρειών Επιχειρησιακής Έρευνας (EURO) και την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακής Έρευνας (ΕΕΕΕ).

Το EURO 2021, σύμφωνα με τα τελευταία υγειονομικά πρωτόκολλα θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα σε 400 συνέδρους να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (UNIWA), αλλά και σε 1700 ακόμα συνέδρους να συμμετάσχουν διαδικτυακά, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης Online πλατφόρμας. 

Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί κάθε χρόνο την κορυφαία συνάντηση των κορυφαίων διεθνώς επιχειρησιακών ερευνητών από το χώρο της έρευνας και των εφαρμογών της. Η συνύπαρξη τους και η αλληλοενημέρωση για τον τρόπο αντιμετώπισης πολύπλοκων προβλημάτων λήψης αποφάσεων, προσφέρει χρήσιμες εμπειρίες και προάγει τη γνώση και την διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων. Φέτος, η επιλογή της θεματολογίας, η παρουσία διακεκριμένων επιστημόνων που θα αναπτύξουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της επιχειρησιακής έρευνας και της αναλυτικής, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, η διακίνηση πληροφοριών και νέων ερευνητικών ιδεών, θα συμβάλουν σημαντικά στην προώθηση της επιχειρησιακής έρευνας παγκοσμίως και επιπλέον στην αναβάθμιση της θέσης του Έλληνα επιχειρησιακού ερευνητή στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Επιπλέον, το συνέδριο θα συνοδεύει πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.euro2021athens.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *