Διεθνές webinar του LHAT (Life Happens Ambassador Team ) για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Συγκροτήθηκε ομάδα από καταξιωμένουςκαι βραβευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο, το LHAT (Life Happens Ambassador Team) και στις 25/09 θα διεξαχθεί το πρώτο Webinar, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ασφάλιση ζωής, αρχικά ΜΟΝΟ για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όπου τα μέλη της ομάδας θα μιλήσουν για τη «σημασία της ασφάλισης ζωής».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : ΜΗΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ (LIAM – Life Insurance Awareness Month)

Λάβετε μέρος στο διεθνές WEBINAR του LHAT (LifeHappensAmbassadorTeamκαι στηρίξτε το σκοπό του Life Happens.

Την Παρασκευή 25/09 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος)

  • Μάθετε καταπληκτικές ιδέες για το πώς να «περάσετε» το μήνυμα της ασφάλισης ζωής στους πελάτες σας από κορυφαίους ομιλητές.
  • Δείξτε την υποστήριξή σαςστην αποστολή αυτού του καταπληκτικού οργανισμού (δείτε περισσότερα στο www.lifehappens.org )
  • Ας αναβαθμίσουμε όλοι μαζί την εικόνα του επαγγέλματός μας στην κοινωνία και ας αποδείξουμετην προστιθέμενη αξία του στη ζωή των συμπολιτών μας

Το Webinar θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και οι ομιλίες θα είναι στα αγγλικά. (δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης)

Προσβλέπουμε στην στήριξη σας να διαδώσουμε το μήνυμα!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, για περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να δείτε το έργο του LIFEHAPPENS στο site: https://lifehappens.org/

και την επίσημη ανακοίνωση για την ομάδα πρεσβευτών : https://lifehappenspro.org/blog/introducing-the-life-happens-ambassador-program

Link video : https://www.youtube.com/watch?v=j599unA3O3I&feature=youtu.be

Link εγγραφής στο Webinar:https://event.webinarjam.com/register/59/8vvkyfy9

ΣΗΜ: Ο Παναγιώτης Λελεδάκης,CEOτου IFAAcademy, επιλέχθηκεως ο πρώτος διεθνής πρεσβευτής (internationalambassador)του οργανισμούLIFEHAPPENS και πρόεδρος της ομάδας των ambassadors σε κάθε χώρα τουκόσμου εκτός Αμερικής, ώστε να συμβάλει στη διάδοση του μηνύματος του οργανισμού πέραν των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμόμε έδρα την Washington της Αμερικής. Έναν οργανισμό, με μοναδικήαποστολή την εκπαίδευση του καταναλωτή πάνω στην ανάγκη της ασφάλισης ζωής, της μόνιμης ολικής ανικανότητας, και του criticalillness (των σοβαρών ασθενειών).
Έναν τεράστιο οργανισμό, ο οποίος κάνει πολλές καμπάνιες καθόλη τη διάρκεια του έτους για αυτό το σκοπό

Ένα εθελοντικό έργο που προκύπτει από απεριόριστη αγάπη,πάθος και πίστη για το θεσμό μας, με στόχο πάντα μια ασφαλέστερη κοινωνία!

Γοητευμένος από την αποστολή του οργανισμού, ο κ.Λελεδάκης δηλώνει: «Είναι τεράστια χαρά, τιμή αλλά και σημαντική ευθύνη η ανάθεση της διεθνούς ανάπτυξης ενός τέτοιου οργανισμού.»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *