Διευρύνουν δίκτυα, εργασίες και προσφορές οι εταιρίες κρυστάλλων αυτοκινήτων (Παρμπρίζ)

Έντονος ανταγωνισμός παρατηρείται τα τελευταία χρόνια από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, πολιορκώντας ασφαλιστές και καταναλωτές.
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται δυο εταιρίες από πολυεθνικούς ομίλους, και συγκεκριμένα:
Carglass

Η Carglass που είναι μέλος της οικογένειας της Belron® που θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας, η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.
Η Carglass® διαθέτει 25 εταιρικά καταστήματα, 16 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες
Η Carglass® διαθέτει τεχνικούς που επανδρώνουν τις κινητές μονάδες της, παρέχοντας τη δυνατότητα να διεκπεραιώνεται οποιαδήποτε εργασία στο χώρο της επιλογής σας – στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε χωρίς επιπλέον κόστος. και πάνω από 70 επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.
Glassdrive

Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain και όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της , χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο.
Συμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας οι υπηρεσίες που παρέχουμε βασίζονται
Στην ευκολία πρόσβασης με 66 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα συνεργεία.
Στην ταχύτητα και την καθαριότητα
Στους έμπειρους εξειδικευμένους τεχνίτες μας
Στη χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών επαναφέροντας το όχημα στην αρχική του κατάσταση
Στην πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων, στην εφ’ όρου ζωής εγγύηση εργασίας και στην εγγύηση προϊόντος τριάντα ημερών

Επίσης στην αγορά της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων δραστηριοποιούνται και εταιρίες που έχουν ελληνική μετοχική σύνθεση. Και συγκεκριμένα:

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΦΙΛΗΣGlass

Ιδρυτής της εταιρίας το 2012 είναι ο Γιώργος Φίλης μετά από μία τόσο επιτυχημένη πορεία άνω των 40 ετών στο χώρο των κρυστάλλων αυτοκινήτων.
Το 2017, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ιδρυτή της Γιώργου Φίλη, τη σκυτάλη της διοίκησης αναλαμβάνουν επάξια τα δύο του παιδιά Κώστας & Έλενα Φίλη, οι οποίοι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει μέσα στο χώρο του κρυστάλλου του αυτοκινήτου.
Η ΦΙΛΗΣGlass®, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της ελληνικής αγοράς, προσφέρει, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της, λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στα ελληνικά δεδομένα, όσο και στα παγκόσμια πρότυπα, , βασισμένες στην άριστη ποιότητα, τη μακρά εμπειρία, την αξιοπιστία, την καινοτομία και την άμεση ανταπόκριση.
Συμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, η ΦΙΛΗΣGlass® είναι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε γύρω από τα κρύσταλλα και παρμπρίζ αυτοκινήτων. Το ολοκληρωμένο μας δίκτυο καταστημάτων προσφέρει πανελλαδική κάλυψη
Glassfit®

H Autoglassfit A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία με ευρωπαϊκό προφίλ, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας
Πρόκειται για το μοναδικό μέλος από την ελληνική αγορά που συμμετέχει στο Automotive Glass Europe, την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εταιριών με δίκτυα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, με παρουσία σε 16 χώρες, 1.200 καταστήματα, 1.600 κινητές μονάδες και 7.000 εξειδικευμένους τεχνίτες, εξυπηρετώντας πάνω από 4.000 ζημιές την ημέρα.
H Autoglassfit A.E. εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων με κύριους αποθηκευτικούς χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας στο σύνολό της από τις μακροβιότερες παρουσίες στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, με το νέο όνομα Glassfit®.
Σταδιακά, όλοι οι σταθμοί μεταλλάσσονται σε καταστήματα σύγχρονων προδιαγραφών με πελατοκεντρική προσέγγιση και διεθνή πρότυπα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πολυετή εμπειρία και γνώση των επισκευαστών & τοποθετητών κρυστάλλων.
Στους σταθμούς της Glassfit® καθημερινά επισκευάζονται και τοποθετούνται κρύσταλλα αυτοκινήτων, λεωφορείων, πούλμαν, φορτηγών, τρακτέρ, μηχανημάτων έργων καθώς και τρένων, σκαφών και αεροπλάνων. Οι σταθμοί διαθέτουν επίσης κινητές μονάδες (εξοπλισμένα αυτοκίνητα) τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές.

Σ.Σ Για άμεση πρόσβαση στις ιστοσελίδες των εταιρίων επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων κάντε κλικ στους Ασφαλιστικούς Καταλόγους του asfalisinet.gr και στην κατηγορία Κρύσταλλα ΑυτοκινήτωνΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *