Δικαστική απόφαση δικαιώνει «ασφαλισμένο» σε ασφαλιστική εταιρία «μαϊμού»


Ένας οδηγός ταξί που είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα και ήταν «ασφαλισμένος» σε ασφαλιστική εταιρία, που όπως αποδείχθηκε ήταν εταιρία μαϊμού και εξαπατούσε τους πολίτες που ασφαλίζονταν σε αυτή, δικαιώθηκε μετά από προσφυγή του στα δικαστήρια.
Όπως προκύπτει από δημοσίευμα στο zougla.gr η υπόθεση αφορά την εταιρία η General Commodities που εξέδιδε πλαστά ασφαλιστήρια και μετά από συντονισμένες έρευνες των αρχών εντοπίστηκε και εξαρθρώθηκε το κύκλωμα που είχε στήσει την απάτη με θύματα πάνω από 10.000 κατόχους αυτοκινήτων .
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξαιτίας της εμπλοκής του στο τροχαίο και με δεδομένο ότι το ασφαλιστήριο που είχε δεν ήταν έγκυρο αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης και οι πινακίδες του ΤΑΞΙ για δύο χρόνια .
635352Ο οδηγός ταξί προσέφυγε στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι θα υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη, καθόσον θα απωλέσει τα εισοδήματά του που προέρχονται από την εκμετάλλευση του ταξί, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε πλήρη αδυναμία τακτοποίησης των αυξημένων οικονομικών του υποχρεώσεων σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορία και τράπεζες (από επαγγελματικό και προσωπικό δανεισμό), αλλά και να εξασφαλίσει το βιοπορισμό του ίδιο και της οικογενείας του.
Για το λόγο αυτό ο αυτοκινητιστής προσκόμισε στο δικαστήριο αντίγραφα των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των ετών 2009 -2013, αλλά και αντίγραφα των δανείων.
Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε ότι πρέπει να επιστραφούν οι πινακίδες κυκλοφορίας στο θύμα της General Commodities, κρίνοντας ότι η ακινητοποίηση του ταξί θα του προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη
Πηγή : Zougla.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *