Δικαστική απόφαση : Υπαιτιότητα προπορευόμενου αστικού λεωφορείου το τροχαίο με θύμα γνωστό παρουσιαστή

Τροχαίο ατύχημα με θύμα τον γνωστό παρουσιαστή, Κωνσταντίνο Αγγελίδη, που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, τελεσιδίκησε στο Εφετείο Αθηνών με υπαιτιότητα του οδηγού αστικού λεωφορείου (τύπου φυσαρμόνικα) που προπορευόταν της μηχανής του θύματος  όταν προκλήθηκε η σύγκρουση 

Σύμφωνα, πάντα, με το δικηγόρο του κ Αγγελίδη, που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή  “Tlive” του Alpha tv με την εφετειακή απόφαση επιδικάστηκε στο θύμα ικανοποιητική χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη, αφού εξ αιτίας του ατυχήματος υπέστη αναπηρία έμεινα παράλυτος, μη μπορώντας να μιλήσει και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επίσης για το γεγονός ότι ο παρουσιαστής δεν φορούσε κράνος πρωτόδικα του είχε καταλογιστεί συνυπαιτιότητα 30% αλλά με την εφετειακή απόφαση το ποσοστό αυτό προσδιορίστηκε στο 20%.

Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος είχε αναφερθεί οτι  όταν ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του οδηγώντας μηχανή στη διαδρομή, λεωφορείο των Αστικών Συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, αλλάζοντας διαδοχικά λωρίδες, με αποτέλεσμα η μηχανή του  να πέσει πάνω στο λεωφορείο που προπορευόταν.

Σχετικό δημοσίευμα :  Αγωγή τριών εκατ. Ευρώ σε ασφαλιστική και ΕΘΕΛ για τροχαίο με θύμα γνωστό παρουσιαστήΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *