Δροσερή, ανανεωμένη και επίκαιρη η ARAG στο διαδίκτυο


Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για προστασία από κινδύνους που εμφανίζονται συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες, η νέα εικόνα της κεντρικής σελίδας καλωσορίζει το καλοκαίρι, εστιάζει στους κινδύνους που εμφανίζονται συχνά αυτούς τους μήνες, δίνοντας ταυτόχρονα λύσεις με τα εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας ARAG.
Η εταιρία επισημαίνει πως παρόλο που οι ρυθμοί κατά τους θερινούς μήνες «πέφτουν» το πλήθος των κινδύνων παραμένει. Άλλωστε για κάποιους, λόγω του επαγγέλματός τους ή της δραστηριότητάς τους, το καλοκαίρι αποτελεί περίοδο ασταμάτητης δουλειάς.
Η ARAG με την απαραίτητη γνώση και τη σωστή καθοδήγηση έρχεται την κατάλληλη στιγμή παρέχοντας άμεση νομική στήριξη για να αντιμετωπίσει ο ασφαλισμένος ιδιώτης, υπάλληλος ή επιχειρηματίας ενδεχόμενα νομικά προβλήματα. Πολύ περισσότερο δε, όταν η αντιμετώπιση αυτών κοστίζει ακριβά.
Με την νέα αυτή εμφάνιση εγκαινιάζεται και η νέα ενότητα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ» μέσω της οποίας η εταιρία παρέχει δωρεάν σε όλους, ασφαλισμένους και μη, χρήσιμες νομικές πληροφορίες.
Πέραν της ενότητας αυτής, η ARAG δίνει επιπλέον την ευκαιρία σε όλους να έχουν ενημέρωση για επίκαιρα θέματα, νέα προγράμματα και εξελίξεις από το χώρο της ARAG στο email τους. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη μέσα από το www.ARAG.gr, εξερευνήστε τη…

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *