Δυναμική παρουσία της Interamerican σε ημερίδα του MDRT στις Σέρρες

Πολυδιάστατη ήταν η συμμετοχή της INTERAMERICAN στην ημερίδα εργασίας του Million Dollar Round Table (MDRT), που οργανώθηκε στις Σέρρες στις 23 Απριλίου.

Από το workshop του MDRT στις Σέρρες: από αριστερά, Κ. Καστανάκης, Τ. Παπαδόπουλος, Γ. Νικολοπούλου και Λ. Αποστολιώτης.
Από το workshop του MDRT στις Σέρρες: από αριστερά, Κ. Καστανάκης, Τ. Παπαδόπουλος, Γ. Νικολοπούλου και Λ. Αποστολιώτης.

Η εταιρεία ήταν η platinum χορηγός της ημερίδας, γεγονός που εκφράζει και το μέγεθος της παρουσίας της στις δραστηριότητες του παγκόσμιου οργανισμού ασφαλιστικών συμβούλων, στο επίπεδο των εγγεγραμμένων μελών και σε πλήθος συνεργατών της που πληρούν τις προϋποθέσεις μέλους.

Στην ημερίδα έλαβαν μέρος συνολικά 53 άτομα, από τα οποία 18 ήταν ασφαλιστικοί σύμβουλοι της INTERAMERICAN. Επίσης, παρευρέθηκαν ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων κεντρικής και βόρειας Ελλάδος της εταιρείας, Τάσος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της ίδιας περιφέρειας, Βασίλης Χαμπέζος. Εξάλλου, συνεργάτες της INTERAMERICAN είχαν εισήγηση πάνω στις θεματικές ενότητες του workshop: ο Λ. Αποστολιώτης, ως πρόεδρος της επιτροπής επικοινωνίας MDRT, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ο Λ. Τουρνατζής -μέλος επί 5 χρόνια- μίλησε για το σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον και την αφοσίωση του πελάτη και ο επί 17 χρόνια μέλος Γιάννης Χατζάκης αναφέρθηκε στην έξυπνη διαχείριση θεμάτων που κάνει τη διαφορά στην αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό του ασφαλιστικού συμβούλου.

Οι συνεργάτες της INTERAMERICAN που πληρούν τις προϋποθέσεις -παραγωγής και όχι μόνον- μέλους του MDRT για το 2015 είναι οι Στ. Επιτροπάκη, Μ. Νικολάου, Θ. Γουργούλη, Λ. Τουρνατζής, Μ. Χαλικιά, Α. Μπούμη, Π. Συμπεράς, Ι. Κυριακίδη, Κ. Μαθιούδη, Λ. Αποστολιώτης, Γ. Αποστόλου, Ν. Συμεωνίδης, Σ. Βελώνα, Θ. Καρυτινός, Ι. Χατζάκης, Κ. Καστανάκης και Θρ. Παρασκάκης. Σημειώνεται ότι το MDRT τροφοδοτεί τα μέλη του με σύγχρονη ασφαλιστική τεχνογνωσία και εμπειρίες σε θέματα ανάπτυξης και συμβουλευτικής πωλήσεων, πελατοκεντρικής επικοινωνίας και ανάλυσης των τάσεων και εξελίξεων στη διεθνή ασφαλιστική αγορά.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *