ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. – Αποζημιώνει με διαδικασίες εξπρές τις ζημιές των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική

Με συνέπεια και αμεσότητα η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της. 

Στο πλαίσιο των ζημιών που καταγράφηκαν από την πυρκαγιά στην περιοχή της Διώνης Πικερμίου, η εταιρεία κινήθηκε άμεσα, αποζημιώνοντας σε μόλις 5 ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Με βάση τα συστήματα που έχει καθιερώσει, εφαρμόζει και λειτουργεί, ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και προχώρησε στην έγκριση αποζημίωσης και στην κατάθεση του ποσού της, στον λογαριασμό του ασφαλισμένου.

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης αποδεικνύει ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. είναι κοντά στους ασφαλισμένους της, προάγει μέσα από τη λειτουργία της τον πολιτισμό στην ασφάλιση, που αποτελεί και σύνθημά της, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο έργο τους, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συνέπεια που επιδεικνύεται τις κρίσιμες ώρες, όπως αυτή της αποζημίωσης των ασφαλισμένων. 

Η  εταιρεία με τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, διαχρονικά χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους και με τους συνεργάτες, καθώς μόνο έτσι ενισχύεται ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *