Δυο ασφαλιστικά συμβόλαια …αιτία της δολοφονίας του ασφαλιστή και αυτοχειρίας του επιχειρηματία;

Μετά την ταυτοποίηση του όπλου της δολοφονία του ασφαλιστή στην Ξάνθη και της αυτοχειρίας επιχειρηματία και φίλου του θύματος, από την ίδια πόλη, η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα των δύο θανάτων.
Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φέρουν τον δολοφονημένο ασφαλιστή και τον αυτόχειρα επιχειρηματία να έχουν οικονομικές συναλλαγές.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο αυτόχειρας φέρεται να είχε συνάψει δύο μεγάλα επενδυτικά ασφαλιστήρια στο φίλο και κουμπάρο του ασφαλιστή.
Τα συμβόλαια αυτά φέρεται να έχουν εξαγορασθεί από τον ασφαλιστή χωρίς να αποδοθούν στον κάτοχό τους και αυτό εικάζεται, με πληροφορίες από το περιβάλλον του αυτόχειρα ,να όπλισε το χέρι του για την εκτέλεση του ασφαλιστή.
Από το περιβάλλον του ασφαλιστή δεν έχουν υπάρξει καταθέσεις ακόμα στην αστυνομία, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας δανειζόταν χρηματικά ποσά από τον ασφαλιστή.
Τώρα κατά πόσο η σχετική διαφορά που οδήγησε στο φόνο και την αυτοχειρία προϋπήρχε και για πόσο διάστημα πριν είναι κάτι που ερευνά η αστυνομία, καθώς το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι τροποποιημένο και προφανώς αγορασμένο στη μαύρη αγορά της Τουρκίας, την οποία ο αυτόχειρας επισκεπτόταν συχνά για επαγγελματικούς λόγους.
Πάντως ο ασφαλιστής λίγες μέρες πριν βρεθεί δολοφονημένος είχε γράψει στο facebook ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τον κλάδο της ασφάλισης και να στραφεί σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητεςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *