Δύναμις Ασφαλιστική: Η Αλληλεγγύη είναι Πολιτισμός

Με το σύνθημα η «Η Αλληλεγγύη είναι Πολιτισμός», εφάρμοσε η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική το Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Dynamis Business Continuity Plan – DBCP). 

Το πλάνο τέθηκε σε λειτουργία άμεσα και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και όλες τις διαδικασίες για την ομαλή ροή των εργασιών, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Η νέα πολιτική, εξ αποστάσεως, αποζημιώσεων, επιτρέπει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποζημίωσης ηλεκτρονικά, ενώ η νέα παροχή «Αλληλεγγύη Covid-19», αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχημένη εφαρμογή του πλάνου Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας εν μέσω της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης. 

Επίσης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΔΥΝΑΜΙΣ στήριξε την ομάδα των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, προσφέροντας γιορτινά δώρα στο Γηροκομείο Αθηνών και κάνοντας τη ζωή των 140 ηλικιωμένων πιο ευχάριστη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς, (κεντρική φωτογραφία) με αφορμή την γιορτή του Πάσχα, εύχεται:

«Αγαπητοί φίλοι,

Οι μέρες που έρχονται θα αποτελέσουν μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για όλους εμάς, μια πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και ψυχωμένοι, μια πρόκληση που θα μας κάνει ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ!

Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε δίπλα σας, με σύνθημα την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που τόσο έχει ανάγκη σήμερα, περισσότερο από ποτέ όλος  ο κόσμος. 

Η ελπίδα της Ανάστασης και η νίκη της συνέχειας της ζωής, μας δίνει Δύναμη και αισιοδοξία.

Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *