Δύναμις Ασφαλιστική: Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας

Η Δύναμις Ασφαλιστική με μήνυμα προς τους συνεργάτες, με αφορμή τα μέτρα για τον κορονοϊό, έθεσε και έχει στην διαθεσή τους “Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Dynamis Business Continuity Plan – DBCP) “

Αναλυτικά το μήνυμα:

Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα σας,

Προτεραιότητα της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. αποτελεί διαχρονικά ο άνθρωπος. Με στόχο την προστασία του ανθρωπίνου παράγοντα και αντιλαμβανόμενοι πλήρως την σοβαρότητα της κατάστασης απέναντι σε όλη την κοινωνία, θέτουμε σε εφαρμογή το Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Dynamis Business Continuity Plan – DBCP).

Το πλάνο αυτό περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης όπως αυτά υπαγορεύονται από τους κρατικούς φορείς και όλες τις διαδικασίες που εξασφαλίζουν την φυσιολογική ροή των εργασιών, χωρίς όμως να διαπραγματευόμαστε την έκθεση των συνανθρώπων μας στον ιό COVID-19.

Έχουν τεθεί σε λειτουργία οι τεχνολογικές μας υποδομές που εξασφαλίζουν την εξ’ αποστάσεως εκτέλεση εργασιών, προκειμένου να περιορισθούν οι μετακινήσεις όλων μας. Όλες οι συναλλαγές θα εκτελούνται πλέον ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία.  

Το πλάνο εκτιμάμε ότι θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας, εξασφαλίζοντας την λειτουργικότητα:

  1. Της πλατφόρμας Dynamis Navins Web
  2. Του τηλεφωνικού κέντρου
  3. Των ηλεκτρονικών πληρωμών
  4. Του τμήματος ζημιών (μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας)
  5. Του συστήματος αποστολών / παραλαβών μέσω Courier

Η Εταιρία μας προσπαθεί και συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19 καθώς είναι ευθύνη όλων μας  η προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Φροντίζουμε όμως να μην επηρεάζεται το επίπεδο των προσφερόμενων προς εσάς υπηρεσιών μας.

Όλοι μας οφείλουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για όσο χρειαστεί, να αποφύγουμε τις κοινωνικές επαφές και να εκτελούμε τις δραστηριότητες μας με τους τρόπους που η τεχνολογία μας παρέχει, το σημαντικότερο όλων είναι η προφύλαξη της υγεία μας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση

Με φιλικούς χαιρετισμούς και με την ευχή να περάσει γρήγορα η δοκιμασία που ζούμε.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *