Δύναμις Ασφαλιστική: Τέσσερα βήματα για το φθινοπωρινό check στο αυτοκίνητό σoυ

Ενδιαφέρουσες συμβουλές από την Δύναμις Ασφαλιστική για να κάνετε το φθινοπωρινό check στο αυτοκίνητό σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Τσεκάρεις μπαταρία. Η μπαταρία είναι μία από τις πιο κοινές αιτίες βλάβης σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά κυρίως το χειμώνα που τα ηλεκτρικά φορτία είναι υψηλότερα. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε σημάδι ότι η μπαταρία σου δυσκολεύεται, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα σε απογοητεύσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ιδιαίτερα αν είναι άνω των 5 ετών.

2. Έλεγξε την κατάσταση των ελαστικών σου. Για να βρίσκεσαι πάντα εντός του περιθωρίου ασφαλείας, συνιστάται η αντικατάσταση των ελαστικών όταν το βάθος πέλματος φτάσει τα 3mm περίπου – οι επιδόσεις στο βρεγμένο δρόμο μειώνονται σημαντικά ανάλογα με το βάθος του πέλματος!

3. Το κέρωμα θα προστατεύσει το χρώμα του. Αφού τελειώσεις με το ξέπλυμα του αυτοκινήτου σου, καλό είναι να κερώσεις την επιφάνεια του. Με αυτό τον τρόπο θα αναζωογονήσεις και θα κρατήσεις για περισσότερο χρόνο ζωντανό το χρώμα του αμαξώματος. Το κερί θα σχηματίσει ένα στρώμα πάνω στο βερνίκι, με αποτέλεσμα να προστατεύεται το χρώμα από τα επερχόμενα καιρικά φαινόμενα του φθινοπώρου.

4. Ώρα για αλλαγή υαλοκαθαριστήρων. Οι λεπίδες διαρκούν το πολύ για 2 χρόνια. Οι καινούριες λεπίδες καθαρίζουν πολύ πιο αποτελεσματικά το παρμπρίζ και σε βοηθούν να έχεις καλύτερη ορατότητα όταν βρέχει. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να τις αντικαταστήσεις.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *