Δύναμις Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στην Πορτογαλία

Με ένα ταξίδι στην Πορτογαλία επιβράβευσε η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική τους συνεργάτες της, που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στο διαγωνισμό Πωλήσεων, ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής τους στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας.
Με το βλέμμα στην Αμερική και την πλάτη της στην Ευρώπη, η Πορτογαλία έχει το άρωμα της μεσογειακής ατμόσφαιρας, αλλά και την αύρα της άλλοτε αποικιακής υπερδύναμης.
Οι συνεργάτες της ΔΥΝΑΜΙΣ, συνοδευόμενοι από στελέχη της εταιρείας, απόλαυσαν την ξενάγηση τους στην Λισαβόνα, γνώρισαν τα σημαντικά αξιοθέατά της, επισκέφθηκαν την Μονή των Ιερονυμιτών, άκουσαν τον συριγμό του άνεμου στον πύργο του Belem, ενώ είχαν τον χρόνο να περιηγηθούν στις γραφικές συνοικίες της πόλης και να απολαύσουν την βόλτα με τα ιστορικά τραμ.
Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε με μια ημερήσια εκδρομή στη Σίντρα, μια πόλη που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Palácio Nacional de Sintra αλλά και να θαυμάσουν τα εξαιρετικά κτίρια που είναι χτισμένα με την Ρομαντική αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα.
Επόμενος σταθμός το Κάμπο ντα Ρόκα, το ακρωτήρι που σχηματίζει το δυτικότερο μέρος της Πορτογαλίας αλλά και ολόκληρης της ηπειρωτικής Ευρώπης ενώ τελευταίος σταθμός ήταν το κοσμοπολίτικο Εστορίλ, η «Ριβιέρα της Πορτογαλίας».
Ο κ. Δημήτριος Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Εντεταλμένος Σύμβουλος ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, ανέφερε σχετικά: «Η ΔΥΝΑΜΙΣ ανέκαθεν στηρίζει και στηρίζεται στους συνεργάτες της, η σχέση μας με τους συνεργάτες αποτελεί τον καταλύτη για την αναπτυξιακή μας πορεία για πάνω από 40 χρόνια».
Οι συνεργάτες και τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΙΣ, διασκέδασαν, δοκίμασαν τις παραδοσιακές Πορτογαλικές σπεσιαλιτέ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του διαγωνισμού πωλήσεων 2019.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *