Δύο Έλληνες ομιλητές στο συνέδριο του MDRT, στο μεγάλο ραντεβού των 15.000 ασφαλιστών ζωής

Ανάμεσα σε περισσότερους από 200 ομιλητές στο Orlando της Florida στο ετήσιο Συνέδριο του MDRT θα είναι και δύο Έλληνες.

Σχετικά με τα συνέδριο και την ελληνική συμμετοχή το MDRT HELLAS αναφέρει σε ανακοίνωσή του :
Βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν την Επίσημη Έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου του MDRT για το 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Orlando της Florida στην Αμερική!!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Όσοι από εμάς έχουμε παραβρεθεί στην ετήσια συνάντηση των κορυφαίων επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής όλων των εταιρειών Παγκοσμίως αντιλαμβανόμαστε πλήρως την σπουδαιότητα της.

Δεν συμβαίνει καθημερινά να έρχεσαι σε επαφή με τους κορυφαίους του είδους μας και να μοιράζεσαι τις απόψεις σου …. αλλά κυρίως να Ακούς.

“Άκου και Πράξε”. Αυτή εξάλλου είναι και μία από τις αξίες του να συναναστρέφεσαι με τα μέλη του MDRT!!

Σε αυτήν την συνάντησή μας εφέτος θα παραβρίσκονται περίπου 15.000 Ασφαλιστές Ζωής, για να ακούσουν μερικούς από τους σπουδαιότερους ασφαλιστές του κόσμου για τις πρακτικές που χρησιμοποιούν στην εργασία τους. Αξία ανεκτίμητη για όσους θα παραβρεθούν εκεί!!
Ανάμεσα σε περισσότερους από 200 ομιλητές θα παραβρεθούν 2 Έλληνες μας…. και αυτό αποτελεί τιμή για όλους μας!

Η κα Σοφία Ζερβουδάκη μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδος για ακόμη μία χρονιά και Ο κος Δημοσθένης Συκοβάρης όπου διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας MDRT Ελλάδος, Ζώνης και Ευρώπης!!!

Η Σοφία και Ο Δήμος θα είναι ομιλητές στο Connection Zone την Τρίτη στις 6 Ιουνίου.

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και καλούμε όλους όσους παραβρεθούν εκεί να τους συναντήσουμε και να Ακούσουμε τις ιδέες τους.

Με εκτίμηση,

Η επιτροπή Επικοινωνίας Ελλάδος MDRT 2016-2017Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *