Δύο βραβεία για την Allianz Direct στα Sales Excellence Awards 2016

Η Allianz Direct, το κανάλι απευθείας πώλησης ασφάλειας αυτοκινήτου της Allianz Ελλάδος, βραβεύτηκε στα φετινά Sales Excellence Awards, με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Πωλήσεις μέσω Internet», αλλά και σε συνεργασία με την iProspect Greece, με το Gold βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Social Media στις Πωλήσεις».

Η Ομάδα της Allianz Direct
Η Ομάδα της Allianz Direct

Τα Sales Excellence Awards 2016 διοργανώθηκαν, για τέταρτη συνεχή χρονιά, από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications, ενώ η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η διοργάνωση αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.
Η Allianz Direct, ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κανάλι πώλησης ασφάλειας αυτοκινήτου, αξιοποιώντας καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων αλλά και έχοντας ως σαφή προσανατολισμό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία.
Με μότο της «Direct όταν την αποκτάς, Allianz όταν τη χρειάζεσαι», η Allianz Direct εναρμονίζει την αμεσότητα και ευελιξία των online αγορών, με την αξιοπιστία και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου ομίλου, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και βέλτιστη εξυπηρέτηση σε όλους εκείνους που την εμπιστεύονται καθημερινά για την ασφάλισή τους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *