ΕΑΔΕ: Η επιστρεπτέα προκαταβολή 4 για τους ασφαλιστές και οι βεβαιώσεις προμηθειών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΕΑΔΕ) σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στο δικαίωμα συμμετοχής των ασφαλιστών στην επιστρεπτέα προκαταβολή 4 και επισημαίνει τα παρακάτω: 

Συμμετείχαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την 24/11/2020, για να θέσει ερωτήματα και να λάβει διευκρινίσεις η αγορά, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη επί του Προγράμματος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο 4.

Με ικανοποίηση επιβεβαιώνουμε ότι στο πρόγραμμα εντάσσεται και ο κλάδος μας, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι ο επιτηδευματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ή το νομικό πρόσωπο να παρουσιάζει μείωση κύκλου εργασιών τουλάχιστον κατά 20%.

Το ΕΕΑ, μέσω των Φοροτεχνικών Συμβούλων του, συγκέντρωσε και υπέβαλε τις παρατηρήσεις που καταγράφησαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, μεταξύ αυτών και την ιδιαιτερότητα των βεβαιώσεων προμηθειών του κλάδου μας που εκδίδονται στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους και αναμένουμε τις απαντήσεις που όπως υποσχέθηκε ο Υπουργός θα δοθούν το συντομότερο.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *