ΕΑΕΕ- Το παρόν και το μέλλον της ασφάλισης αυτοκινήτου

Η εκδήλωση της Επιτροπής Αυτοκινήτων της ΕΑΕΕ με θέμα «Το παρόν και το μέλλον της ασφάλισης αυτοκινήτου» συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των στελεχών των εταιρειών-μελών της ΕΑΕΕ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις, τις καινοτομίες στην κατασκευή αυτοκινήτων και τις νέες τάσεις στα μοντέλα μετακίνησης που θα καθορίσουν το μέλλον της ασφάλισης.
Ο κ. Δ. Ζορμπάς, (Κεντρική φωτογραφία) Πρόεδρος της Επιτροπής, άνοιξε την εκδήλωση, θέτοντας το πλαίσιο για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο.
Η κα Ε. Βαρουχάκη παρουσίασε τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, και στη συνέχεια, το πρώτο πάνελ, με τίτλο «Ευκαιρίες και προκλήσεις στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου», εστίασε στις κυριότερες προκλήσεις της αγοράς.
Στο δεύτερο μέρος, ο κ. Π. Κούβαλης παρουσίασε τις ραγδαίες αλλαγές στον τομέα της κατασκευής αυτοκινήτων, τη χρήση ΑΙ και τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον των μοντέλων μετακίνησης, προετοιμάζοντας το έδαφος για το δεύτερο πάνελ, με θέμα «Οι εξελίξεις που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα στην ασφάλιση αυτοκινήτου».

"Κατά Παντός Κινδυνου" Tips στο youtube για ασφάλιση και ασφάλειες

Συνολικά οι ομιλητές ήταν :
Dimitrios Zorbas
Heracles Daskalopoulos
costas bertsias
Stephanides Stephanos, FCA, ACII
Eva Varouchaki
Panos Kouvalis
Kεχρή Κατερίνα
Κυπριτίδου Πέννυ



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team