Εγγραφές μέχρι 15/4 στο νέο Μάστερ ΕΙΑΣ – ALBA in Insurance Risk Management

Στην Ανοικτή Εκδήλωση (Open Day) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ALBA στις 20 Μαρτίου παρουσιάστηκε εκτενέστερα στους ενδιαφερόμενους το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Science (MSc) σε Insurance Risk Management (IRM).
Γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) με το ALBA Graduate Business School.
Υπενθυμίζεται ότι την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου λήγει η περίοδος εγγραφών των ενδιαφερομένων υποψηφίων, με προγραμματισμένη έναρξη των μαθημάτων στις 5 Μαίου. Το 18μηνο αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι διάρκειας 364 ωρών διδασκαλίας, με 4ωρη διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα. Η διδασκαλία των συνολικά 15 μαθημάτων ολοκληρώνεται σε 7 δίμηνα (από τις αρχές Μαίου 2014 έως τα τέλη Οκτωβρίου 2015 και γίνεται στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται: α) σε μεσαία και ανώτερα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ασφαλειών και χρειάζονται συστηματοποίηση των γνώσεων/δεξιοτήτων τους στην διαχείριση ασφαλιστικών υπηρεσιών και ταυτόχρονα προσδοκούν την ανάπτυξή τους σε αποδοτικούς Managers ασφαλιστικών εταιριών, και β) σε νέους πτυχιούχους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ασφαλιστική βιομηχανία και προσδοκούν την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων για την επιτυχημένη διαχείριση ασφαλιστικών υπηρεσιών και εταιριών στον κλάδο των ασφαλειών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τα στελέχη που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα αποκτούν μεθοδολογικά εργαλεία και αναπτύσσουν γνώσεις και δεξιότητες που τους βοηθούν:
• να διαχειρίζονται αποδοτικότερα τα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες.
• να λαμβάνουν διοικητικές αποφάσεις για την αποδοτικότερη διαχείριση των ασφαλιστικών προϊόντων/υπηρεσιών, των παραγωγικών τους πόρων και της λειτουργίας της εταιρίας τους.
• να λαμβάνουν στρατηγικές αποφάσεις για την ανάπτυξη της εταιρίας τους στον ασφαλιστικό κλάδο.
• να αναπτύξουν διοικητικές δεξιότητες (managerial competencies) και να γίνουν ολοκληρωμένοι Managers στον κλάδο των ασφαλειών.

Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, που δεν εργάζονται, προσφέρεται η μοναδική ευκαιρία να απορροφηθούν για να εργαστούν σε ασφαλιστικές εταιρίες μέσω 6μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης (internship).

Για περισσότερες λεπτομέρειες (περιεχόμενο μαθημάτων, αίτηση, δίδακτρα κ.α.) μπορείτε να επισκεφθείτε το web site του ΕΙΑΣ http://www.eias.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *