Εγκαίνια του ασφαλιστικού γραφείου automarmarinos στου Ζωγράφου


Την Τετάρτη 7/11 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καινούργιου ιδιόκτητου ασφαλιστικού γραφείου της εταιρίας automarmarinos στην λεωφόρο Παπάγου στο κέντρο του Ζωγράφου.
Σε μία ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη χαμόγελα , ευχές και μουσική, πλήθος κόσμου από τον ασφαλιστικό χώρο, από την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και σύσσωμος ο δήμος της πόλης του Ζωγράφου παρευρέθησαν στο event.
Οι κύριοι Μαρμαρινός Μάνος και Μαρμαρινός Πέτρος δέχονταν με το πιο θερμό καλωσόρισμα τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τόσων χρόνων.
Η εταιρία automarmarinos είναι στο χώρο της επισκευής και της φροντίδας του αυτοκίνητου 33 χρόνια τώρα και με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την συνεπεία και την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη αναπτύσσεται συνεχώς. Εδώ και 10 χρόνια με τον σύμβουλο ασφαλίσεων κύριο Μαρμαρινό Μάνο έχει μπει δυναμικά στο χώρο των ασφαλίσεων έχοντας άριστες συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες και μεγάλα ασφαλιστικά πρακτορεία.
Το νέο ιδιόκτητο γραφείο ασφαλειών βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου πάνω ακριβώς από την μονάδα της φανοποιείας και δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετεί σφαιρικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων πελατών της. Καλύπτει τους κλάδους αυτοκίνητων, σκαφών, κατοικίας , επιχείρησης και υγείας.
Η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με την περιήγηση των παρισταμένων στους χώρους του νέου γραφείου και της νέας μονάδας φροντίδας αυτοκίνητου και ηλεκτρολογείου στη λεωφόρο Παπάγου 108.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *