Εγκαίνια του νέου ασφαλιστικού γραφείου Pf mylifepartners στην Κόρινθο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 06/11/2019 τα εγκαίνια του νέου ασφαλιστικού γραφείου Pf mylifepartners- Ασφάλειες Γεώργιος Τσεκούρας στην Κόρινθο.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά παρευρέθηκαν στο νέο γραφείο πολλοί φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες καθώς και στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, οι οποίοι γέμισαν την ατμόσφαιρα με εγκάρδιες ευχές. Στο πλευρό του κου Τσεκούρα δεν μπορούσε να λείπει φυσικά ο διευθύνων σύμβουλος της Mylifepartners κος Φαραός Περικλής ο οποίος μέσα από την ομιλία του ευχαρίστησε τον Κο Τσεκούρα καθώς και τους Δουβίκα Πέτρο και Δεδεμπίλη Δημήτριο  για την άψογη συνεργασία, τόνισε την σπουδαιότητα της εμπιστοσύνης και της ειλικρίνειας που διέπει όλη την οικογένεια της MLP και δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλη η MLP στηρίζει έμπρακτα το έργο όλης της ομάδας του κου Τσεκούρα.  

Ενδιαφέρον φυσικά προκάλεσε η ομιλία  του ίδιου του Κ. Τσεκούρα ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του  και υποσχέθηκε, πιο έτοιμος από ποτέ, να συνδράμει ενεργά στα ασφαλιστικά δρώμενα σε όλη την Κορινθία μέσα από τον επαγγελματισμό που τον διέπει. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *