ΕΕΑ-ΕΙΑΣ- Συνεχίζονται τα δωρεάν webinar για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Σημαντική αποδοχή από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές βρίσκουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια (webinar) που πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ συνεχίζοντας την πρωτοβουλία την οποία ξεκίνησε από την περίοδο του lockdown. 

Εκατοντάδες επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν επιμορφώνονται, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και λαμβάνουν και «πιστοποιητικό παρακολούθησης».

Ήδη στα δύο (2) σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν με θέματα:  Ασφαλίσεις Ηλεκτρονικών και Διαδικτυακών Κινδύνων (17/9), και  Ανάπτυξη Σύγχρονων Τεχνικών και Μεθόδων Διαπραγματεύσεων (22/9), η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που ενισχύει την πρωτοβουλία ώστε να συνεχιστεί  η εκπαιδευτική δράση του Ε.Ε.Α. για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής παρουσιάζεται και για τα επόμενα σεμινάρια τα οποία έχουν ως εξής 

1. Ασφαλίσεις Καταστροφικών Κινδύνων

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες) 

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων Special Risk Solutions (SRS) S.A., Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, των Ασφαλιστικών Ομίλων ERGO & INTERAMERICAN), διαθέτουσα σημαντική εξειδίκευση Product Engineering επί των Ασφαλίσεων Πυρός (Επιχειρήσεων και Κατοικιών) και Αστικής Ευθύνης. Η κα Αποστολοπούλου είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

 2. Σεμινάριο Εισαγωγής στην Αξιολόγηση Κινδύνων, στον Διακανονισμό Ζημιών και στις Αποζημιώσεις Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων

Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι o κος Αλέξης Κώτσαλος (βλ. παραπάνω)

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.

3. Σεμινάριο Οργάνωσης Ασφαλιστικού Γραφείου και Ψηφιοποίησης Εργασιών

        Ημερομηνία Διεξαγωγής:  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρες διεξαγωγής:  16:00 – 19:00 (διάρκεια 3 φυσικές ώρες)

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Ευαγγελία Κριετσέπη, Σύμβουλος Πληροφορικής και Μαθηματικός, Certified Microsoft Office Specialist Expert, Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η κα Κριετσέπη διδάσκει Πληροφορική και Τεχνολογίες Πληροφορικής, ενώ διαθέτει εξειδίκευση επί θεμάτων Περιβάλλοντος Windows, Προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, Internet, Power Point, Access, Outlook), Microsoft Project, Visio, Lotus Notes, AutoCAD και Γλωσσών Προγραμματισμού.

Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *