Εθελοντική αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη από την Εθνική Ασφαλιστική και την Affidea Ευρωιατρική

Συνεχίζοντας τη σειρά δράσεων «Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς», η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 23 Μαρτίου στην Πλατεία Αριστοτέλους, με σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος.

Η ενέργεια υλοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας των γραφείων πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής Βορείου Ελλάδος και του διαγνωστικού εργαστηρίου της Affidea Ευρωιατρική στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του Κέντρου Αίματος του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ.

Η απήχηση της αιμοδοσίας στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ήταν μεγάλη καθώς πολλοί δημότες και αιμοδότες στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους ανταποκρίθηκαν στην εκστρατεία, με στόχο την ενημέρωση και τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.
Φωτογραφία από αριστερά πρώτη σειρά: Γεώργιος Αναστασίου Προϊστάμενος Γραφείου Πωλήσεων, Μαρουσώ Τρέσσου Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών & Δικτύου Affidea, Βασίλης Καραθάνος Επιθεωρητής Πωλήσεων, Λίτσα Καμάρη Διοικητική Διευθύντρια Affidea Θεσσαλονίκης πίσω σειρά από αριστερά: Νεκτάριος Τζαβέλλας Συντονιστής Ομάδος, Λάζαρος Γιουρτσίδης Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Υποστήριξης Εταιρικού Δικτύου Β. Ελλάδος, Νίκος Νικολετόπουλος Προϊστάμενος Τμήματος Τομέα Πωλήσεων Agency.
Δείτε το βίντεο εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *