Εθνική Ασφαλιστική-Ο Δημήτρης Μαζαράκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου

Από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης με σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας και σημειώνει τα παρακάτω:

Η Εθνική Ασφαλιστική ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη ιστορία της και επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις, που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον ασφαλιστικό κλάδο.

Ακολουθήστε στο youtube για νέα εμπειρία ενημέρωσης και στo Google News

Από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης με σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα εστιάσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, στη διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, καθώς και στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας του οργανισμού, και της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, των ασφαλιστών, και των συνεργατών της εταιρίας. Επιπλέον, οι στρατηγικές του προτεραιότητες περιλαμβάνουν την εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρότυπο», δήλωσε ο κ. Μαζαράκης αναφέροντας ότι «Η επιτυχία μας θα στηριχθεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ταλέντου των ανθρώπων μας, στη δημιουργία της θετικής εταιρικής κουλτούρας και νοοτροπίας, αλλά και στην επένδυση σε τεχνολογία αιχμής. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής για να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και θα οδηγεί τις εξελίξεις», και τόνισε «Είμαι πεπεισμένος ότι οι καλύτερες μέρες για την Εθνική Ασφαλιστική είναι μπροστά μας!»

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι έτοιμη να συνεχίσει την κληρονομιά της ηγεσίας στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, υπό την καθοδήγηση του κ. Μαζαράκη, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και της Ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης ( Dimitris Mazarakis) σε ανάρτηση του στο linkedin αναφέρει τα παρακάτω, σχετικά με τα νέα καθήκοντα στην εταιρία

“Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, με πάνω από 130 χρόνια ιστορίας και περισσότερους από 1,7εκ. ασφαλισμένους.
Η μελλοντική επιτυχία μας θα στηριχθεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ταλέντου των ανθρώπων μας, στη δημιουργία της θετικής εταιρικής κουλτούρας και νοοτροπίας, αλλά και στην επένδυση σε τεχνολογία αιχμής.
Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής για να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρότυπο που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια δημιουργώντας αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους και καθορίζοντας τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και την ελληνική οικονομία.
Βασικές μας προτεραιότητες θα είναι η περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, η εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, η διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, και τέλος η συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας του οργανισμού και της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας, των ασφαλιστών μας, και των συνεργατών μας.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι καλύτερες μέρες για την Εθνική Ασφαλιστική είναι μπροστά μας!”



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team