Εθνική Ασφαλιστική χ2 , σχέδια διαδοχής στην Ευρώπη Ασφαλιστική, και άλλα παραλειπόμενα της αγοράς

Το είδαμε και αν δεν είναι “πλεονασμός” του σπόνσορα ίσως κάτι σημαίνει για  τα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Εθνική Ασφαλιστική από τον νέο μέτοχο την CVC Capital.

Σε συνέδριο του Economist για την ελληνική οικονομία, που σπόνσορας ήταν η Εθνική Ασφαλιστική, στα πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν όχι μόνο ένα αλλά δύο στελέχη της εταιρίας.

Ο CEO της εταιρίας, Σταύρος Κωνσταντάς, που συνεχίζει , μια και ήταν στην ίδια θέση και με τον πρώην βασικό μέτοχο την Εθνική Τράπεζα αλλά και ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, Τάσσος Αναστασίου, που θεωρείται ο νούμερο δύο στη νέα διοικητική πυραμίδα της εταιρίας και επιλεγμένος από τον νέο μέτοχο. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι ετοιμάζεται μελλοντικά για πιο υψηλές διοικητικές ευθύνες!

Και μια και κάναμε αναφορά σε μελλοντικά σχέδια να αναφέρουμε ότι διαβάσαμε σε παραοικονομική στήλη του οικονομικού πόρταλ newmoney.gr  ότι ο Νικόλαος Μακρόπουλος, της Ευρώπη Ασφαλιστική, έχει τα δικά του μελλοντικά σχέδια για την διαδοχή στην εταιρία, που θεωρείται μια από τις μπουτίκ της ασφαλιστικής αγοράς με εξειδίκευση στους  ειδικούς κινδύνους και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η  κόρη του Λαβίνια, μετά τις σπουδές της στο King’s College και την Οξφόρδη, κάνει την πρακτική της στη Swiss Re  ώστε  μελλοντικά να βρεθεί  και στα διοικητικά της εταιρίας.

Ανατρέχοντας στα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για  τον πληθωρισμό του  Ιουνίου 2022 διαπιστώσαμε ότι στα αγαθά και τις υπηρεσίες που επιδρούν στην διαμόρφωση των τιμών καταναλωτή δεν υπήρχαν τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου που περιλαμβάνονταν τους προηγούμενους μήνες …και έδειχναν μείωση 1,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος !  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *