ΕΙΑΣ- Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων πιστώσεων και εγγυήσεων

Η παρατεταμένη υγειονομική κρίση, οι αβεβαιότητες στη διεθνή αγορά ενέργειας, η ακρίβεια και οι ευρύτερες παρενέργειές τους πλήττουν δυσβάστακτα την ευρωστία των επιχειρήσεων και τις χρηματοδοτικές δυνατότητές τους, ενώ απειλούν αυτή την ίδια τη βιωσιμότητα πολλών εξ αυτών.

Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις και η ασφαλιστική τεχνική διαθέτουν αξιοπρόσεκτες λύσεις και παρέχουν ενδιαφέρουσες διεξόδους από τα εντεινόμενα προβλήματα χρηματοδοτικής ασφυξίας των επιχειρήσεων της Χώρας μας, εν μέσω αυτών των αντιξοοτήτων και δυσκολιών.

Μεταξύ των λύσεων αυτών, προτείνονται οι ασφαλίσεις πιστώσεων και εγγυήσεων, αλλά και διακοπής εργασιών και απώλειας κερδών.Σε αυτό το πλαίσιο το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το επίκαιρου ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Πιστώσεων και Εγγυήσεων, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και την Πέμπτη, 10 και 12 Μαΐου, 16.00-19.20, σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar, αλλά και σε περιβάλλον φυσικής τάξης, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν. Συνιστούμε την παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, καθώς έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε οι ασφαλιστικές προσεγγίσεις και προτάσεις του να παρέχουν ουσιαστικές λύσεις και διεξόδους από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και του εμφανιζόμενου στασιμοπληρωθρισμού, όπως και του αποτυπώματός τους στις επιχειρήσεις της Χώρας μας.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο www.eias.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *