ΕΙΑΣ: Νέα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης

Τα νέα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, όπως προαναφέρονται, διευκολύνουν τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές μας, αλλά και διοικητικά Στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που έχουν υποχρεώσεις Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησής τους να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα και κατά τρόπο συστηματικό τις σχετικές απαιτήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα Επανεκπαίδευσης του Τομέως Β, υπό τον τίτλο «Η Οδηγία I.D.D. και το Νέο Πλαίσιο Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων», προσθέτει δέκα (10) ώρες στη «διαδρομή» των εβδομήντα πέντε (75) απαιτούμενων ωρών Επανεκπαίδευσης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των υπόχρεων διοικητικών Στελεχών, όπως προβλέπει η Πράξη 45/21.11.2014 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ομοίως, το Πρόγραμμα Επανεκπαίδευσης του Τομέως Γ, υπό τον τίτλο «Διερεύνηση και Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών ως Θεμελιώδεις Αρχές Συμβουλευτικών Πωλήσεων», προσθέτει και αυτό  δέκα (10) ώρες Επανεκπαίδευσης, και ανταποκρίνεται, επίσης, στις προαναφερόμενες προβλέψεις της Τράπεζας της Ελλάδος.   

Η πρόβλεψη των δέκα (10) ωρών Επανεκπαίδευσης ανά Πρόγραμμα, διευκολύνει Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και διοικητικά Στελέχη που υπολείπονται των υποχρεώσεων Επανεκπαίδευσής τους, ενώ, την ίδια στιγμή, το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην προκαλεί χρονική επιβάρυνση σε άλλους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και διοικητικά Στελέχη, που έχουν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους αυτές, κατά τακτικό τρόπο.   

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Τα προαναφερόμενα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών απευθύνονται σε:

α. Ασφαλιστικούς και Αντασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, ειδικότερα Ασφαλιστικούς Πράκτορες, Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων

β. Διοικητικά Στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων (ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης)

γ. Διοικητικά Στελέχη Τραπεζών που ασκούν καθήκοντα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος, σχετικά με τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων.  

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κύριος σκοπός των προαναφερόμενων Προγραμμάτων Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, είναι η παροχή προς το εκπαιδευτικό τους κοινό άριστης και πλήρως αξιοποιήσιμης τεχνογνωσίας επί των θεματικών αντικειμένων τους, καθώς και η ουσιαστική διευκόλυνση του εκπαιδευτικού κοινού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησής του.  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 

Οι συμμετέχοντες στα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων και παρουσιάσεων, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Εισηγήτρια του Προγράμματος Επανεκπαίδευσης του Τομέως Β είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος, με εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία επί θεμάτων Ασφαλιστικού Δικαίου, Ασφαλιστικών Θεσμών και Οργάνωσης της Ασφαλιστικής Αγοράς, ως διατελέσασα επί σειρά ετών Γενική Διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και εκπροσωπήσασα την Ελλάδα ως Εθνική Εμπειρογνώμων και Επόπτρια Ασφαλίσεων σε διεθνή και κοινοτικά όργανα και φόρα.

Εισηγήτρια του Προγράμματος Επανεκπαίδευσης του Τομέως Γ είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Ηγεσίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στο ICBS Athens International College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA του Πανεπιστημίου Kingston της Μεγάλης Βρετανίας, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

  • € 40 ανά ατομική συμμετοχή, ανά Πρόγραμμα
  • € 30 ανά συμμετοχή ανά Πρόγραμμα, σε περιπτώσεις ενιαίας δήλωσης πολλαπλών συμμετοχών (άνω των τριών)
  • € 30 ανά ατομική συμμετοχή ανά Πρόγραμμα, στην περίπτωση παρακολούθησης του Προγράμματος σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning

Μέλη ΕΙΑS ALUMNI SOCIETY

€20 ανά συμμετοχή ανά Πρόγραμμα

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019. 

Τα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), ενώ οι ενδιαφερόμενοι να τα παρακολουθήσουν σε περιβάλλον  ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, θα λάβουν ειδικό κωδικό πρόσβασής τους σε αυτά και ειδικές οδηγίες. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *