ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

EXECUTIVE DIPLOMA IN INSURANCE BUSINESS ADMINISTRATION

Με την Ακαδημαϊκή Αξιοπιστία του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την Ασφαλιστική Τεχνογνωσία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16.00 – 19.20,Από την Τρίτη, 14 Μαΐου έως και την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Η Ακαδημαϊκή συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και τουΠανεπιστημίου Πειραιώς, η οποία εκφράζεται στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, Executive Diploma in Insurance Business Administration, εμπεριέχει την πλέον σύγχρονη και πλουσιότερη εφικτή τεχνογνωσία Διοίκησης Επιχειρήσεων και,  ειδικότερα, Διοίκησης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, ικανή να εγγυηθεί τους πιο καινοτομικούς, συστηματικούς και αποτελεσματικούς τρόπους Διοίκησης των ασφαλιστικών εργασιών και ανάπτυξής τους περαιτέρω.

Η εν λόγω ακαδημαϊκή συνεργασία, η οποία μάλιστα ενισχύεται από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του Εργαστηρίου Στρατηγικής Διοίκησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Πανεπιστημίου, κομίζει εξαιρετικά σύγχρονα «εφόδια» διοίκησης, στηριζόμενα στη διεθνή θεωρία και βιβλιογραφία Management  και πρωτίστως, στις αποδεδειγμένα επιτυχείς και αποτελεσματικές πρακτικές Insurance Business Administration και Insurance Operations Management.

·     ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

1.         Εταιρική Διακυβέρνηση και Θεσμικό Πλαίσιο Οργάνωσης και Λειτουργίας της Σύγχρονης Ασφαλιστικής Επιχείρησης

2.         Πηγές Ανάπτυξης Ασφαλιστικής Επιχειρηματικότητας

3.         Σύγχρονη Οργάνωση και Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Ασφαλιστικών Εργασιών

4.         Στελέχωση Ασφαλιστικών Εταιριών και Αναπτυξιακή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων

5.         Διοίκηση Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων

6.         Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία

7.         Επικοινωνία και Marketing Ασφαλιστικών Υπηρεσιών

8.         Χρηματοοικονομική Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

9.         Η Αναλογιστική Λειτουργία και οι Διαστάσεις της στην Ασφαλιστική Επιχείρηση

10.     Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Νέες Τεχνολογίες Διοίκησης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

·     ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ

α. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιριών και Εταιριών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που επιθυμούν να διευρύνουν τους εργασιακούς τους «ορίζοντες» επί θεμάτων διοίκησης επιχειρήσεων και να εξειδικευθούν στη συστηματική διοίκηση ασφαλιστικών επιχειρήσεων, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας τους και των προοπτικών εξέλιξής τους.

β. Νέα στελέχη Ασφαλιστικών Εταιριών και Εταιριών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που επιθυμούν να αποκομίσουν ολιστική τεχνογνωσία διοίκησης ασφαλιστικών επιχειρήσεων, προς τον σκοπό διαμόρφωσης άριστων συνθηκών εργασιακής ανάπτυξής τους.

γ. Στελέχη των Διευθύνσεων Προσωπικού, Οικονομικών Υπηρεσιών, Operations, Πωλήσεων, Marketing, Εκπαίδευσης και Εξυπηρέτησης Πελατών, που δια της αποδοτικής παρακολούθησης του Προγράμματος θα αντιλαμβάνονται πλήρως το συνολικό εργασιακό περιβάλλον της σύγχρονης ασφαλιστικής επιχείρησης, προς όφελος της εργασιακής τους ευελιξίας, της περαιτέρω προόδου τους και της ανάπτυξης της παραγωγικότητάς τους, υπέρ των εργοδοτικών τους οργανισμών.

δ. Στελέχη Νομικών Υπηρεσιών, Αναλογιστικών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων Εσωτερικού Ελέγχου, Διευθύνσεων Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Τομέων Αντασφάλισης, που επιθυμούν να προσθέσουν στην εξειδίκευσή τους, στοιχεία ευρύτερης αντίληψης του ασφαλιστικού επιχειρείν.

ε. Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που θεωρούν την ανώτερη και διαρκή μετεκπαίδευσή τους, ως ισχυρή «βάση» προόδου τους, ανάπτυξης των εργασιών τους και περαιτέρω καταξίωσης του επαγγελματικού τους κύρους.

στ. Στελέχη Τραπεζών, Bancassurance και άλλων Χρηματοοικονομικών Οργανισμών, που επιθυμούν να επεκτείνουν τους εργασιακούς τους «ορίζοντες» ή να εξειδικευθούν στη διοίκηση ασφαλιστικού περιβάλλοντος εργασίας.

ζ. Νέους και εμπειρότερους Επιστήμονες που σχεδιάζουν την εργασιακή «είσοδο» ή εξέλιξή τους στην ασφαλιστική αγορά και, ειδικότερα, στην αγορά των Ασφαλιστικών Εταιριών και των Εταιριών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

·     ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης έχει συνολική διάρκεια εκατό (100) εκπαιδευτικών ωρών,εξήντα (60) σε περιβάλλον φυσικής τάξης και σαράντα (40) σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning.

·     ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχεται ειδική εκπτωτική πολιτική υπέρ των Μελών του Ινστιτούτου, έκπτωση 50% επί των διδάκτρων του Προγράμματος στα Μέλη της EIAS ALUMNI SOCIETY και, επιπλέον, δυνατότητα αποπληρωμής των διδάκτρων σε δέκα (10) μηνιαίες δόσεις.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *