ΕΙΑΣ : Σεμινάριο ασφαλίσεων ανώτατων στελεχών

Σε ένα οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς και γίνεται ολοένα και πιο σύνθετο, οι αποφάσεις που καλούνται να πάρουν καθημερινά τα Διευθυντικά Στελέχη των επιχειρήσεων γίνονται όλο και πιο δύσκολες και σημαντικές, έχοντας συχνά σοβαρό αντίκτυπο σε τρία μέρη.

Στις περιπτώσεις όπου κάποιοι θίγονται (ή πιστεύουν ή ισχυρίζονται ότι θίγονται) από τις αποφάσεις αυτές, μπορεί να εγείρουν απαιτήσεις όχι μόνο κατά του Νομικού Προσώπου, αλλά και κατά των Διευθυντικών Στελεχών προσωπικά, διεκδικώντας αποζημιώσεις. Το συμβόλαιο καλύπτει τα στελέχη και τις προσωπικές τους περιουσίες από διεκδικήσεις που μπορεί να προκληθούν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Τετάρτη & Πέμπτη, 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2017, 16:00 – 19:45

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, είναι διάρκειας οκτώ (8) ωρών και αναπτύσσει ενδελεχώς τα ακόλουθα θέματα:
• Η εξέλιξή της ασφάλισης D&O
• Λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες και τα Στελέχη τους επιλέγουν την κάλυψη
• Επίδραση Νομοθεσίας – Οικονομικής Κρίσης
• Λειτουργία και Δομή του Ασφαλιστηρίου
• Καλύψεις & Ανάλυση Όρων
• Επεκτάσεις και Εξαιρέσεις τυπικών ασφαλιστηρίων
• Πηγές Απαιτήσεων – Ζημίες – Παραδείγματα
• Σύγκριση με άλλες ασφαλίσεις, διαφορές, ιδιαιτερότητες, ηθικός Κίνδυνος και αντεπιλογή
• Πως γίνεται το underwriting
• Κατάσταση της Διεθνούς Ασφαλιστικής Αγοράς
• Επιχειρηματολογία και Τεχνικές Πωλήσεων

Εισηγήτρια Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου
Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Δώρα Αποστολοπούλου, Σύμβουλος Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων, με 17ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων Πολυεθνικών Ομίλων (ενδεικτικά, ERGO & INTERAMERICAN), πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στόχοι Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο έχεις τους εξής κύριους στόχους:
α. Την εξοικείωση του ασφαλιστικού κοινού με τα χαρακτηριστικά της «αγοράς» Ανωτάτων και Ανωτέρων Στελεχών Επιχειρήσεων
β. Τη «γνωριμία» των εκπαιδευομένων με τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς των εν λόγω Στελεχών
γ. Την κατανόηση των κινδύνων που διέπουν τα Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη Επιχειρήσεων, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και μπορεί να απορρέουν από αποφάσεις που λαμβάνουν και αξιώσεις που εγείρονται από αυτές
δ. Την πληρέστερη εφικτή κατανόηση της ασφαλιστικής κάλυψης Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης με όσο το δυνατό απλό αλλά και διαδραστικό τρόπο για τους συμμετέχοντες
ε. Την ανάπτυξη τεκμηριωμένης επιχειρηματολογίας πωλήσεων, εν σχέσει με την κάλυψη αυτή

Σε ποιους απευθύνεται
Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη του Τομέως Αστικής Ευθύνης και του ευρύτερου Τομέως Underwriting Γενικών Ασφαλίσεων που επιθυμούν να επεκτείνουν ή να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους στις Ασφαλίσεις Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης.
Επίσης, σε Στελέχη Marketing, Ομαδικών Ασφαλίσεων, Εκπαίδευσης και Product Development που επιθυμούν να γνωρίσουν ενδελεχώς τις καλύψεις και τα χαρακτηριστικά της Ασφάλισης Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης. Ακόμη, πολύ σημαντικό, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά των Επιχειρήσεων και των υψηλών Στελεχών τους, κατά τρόπο συστηματικό και με «όχημα» ένα πολύ καλό ασφαλιστικό προϊόν του πρώτιστου ενδιαφέροντός τους.

Η αναγκαιότητα και τα οφέλη του Σεμιναρίου
Η κάλυψη D&O αφορά και ενδιαφέρει όχι μόνο τα στελέχη και τις εταιρείες του ιδιωτικού τομέα αλλά και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, με δεδομένο ότι όλο και περισσότεροι επαγγελματίες managers, Έλληνες και ξένοι, καλούνται να διοικήσουν τους οργανισμούς αυτούς.
Το σεμινάριο προσφέρει μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση της συνολικής διαδικασίας ασφάλισης και ταυτόχρονα δίνει απαντήσεις σε πιο εξειδικευμένα προβλήματα.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.
Το ανωτέρω Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Κόστος Συμμετοχής
• 100€ για τα μέλη του ΕΙΑΣ
• 130€ για τα μη μέλη του ΕΙΑΣ

Για τις Εταιρείες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το Σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνεται σε 70€ για τις εταιρείες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 100€ για τις εταιρείες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.

Τώρα και σε περιβάλλον webinar
Το ΕΙΑΣ παρέχει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο χώρο τους online (μέσω διαδικτύου), τις ίδιες ημέρες και ώρες που πραγματοποιείται το σεμινάριο στην αίθουσα του ΕΙΑΣ, με το ίδιο κόστος. Για το σεμινάριο θα χρειαστούν εξοπλισμό γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής. Ο υπολογιστής πρέπει να είναι σύγχρονος και να διαθέτει μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *