Ειδικό webinar του EEA για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλης της χώρας, σχετικά με τα μέτρα στήριξης του κλάδου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Παρασκευή 10 Απριλίου στις 15.00 θα υλοποιήσει με τη βοήθεια ειδικών συνεργατών του ειδικό webinar εστιασμένο στα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η συμμετοχή διαμεσολαβητών από όλη την Ελλάδα είναι ελεύθερη. Θα υπάρξει εμπεριστατωμένη αναλυτική πληροφόρηση και αυτό θα είναι χρήσιμο σε κάθε επαγγελματία ο οποίος θα λάβει εξειδικευμένη και χρηστική γνώση για τα μέτρα που τον αφορούν.   

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. H  εγγραφή του κάθε ενδιαφερόμενου γίνεται πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Για την  όσο το δυνατόν καλύτερη ανταπόκριση του webinar στον στόχο για τον οποίο πραγματοποιείται καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήματα, να τα αποστείλουν σήμερα στη διεύθυνση nomikh@eea.gr προκειμένου να υπάρξει σχετική προετοιμασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: στο θέμα του mail που θα αποσταλεί το ερώτημα να γράφει: ΓΙΑ WEBINAR ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (εννοείται ασφαλιστικών διαμεσολαβητών).

Στο πάνελ των ειδικών νομικών και φοροτεχνικών συνεργατών ( Σουζ. Κλημεντίδη, Χρ. Μαννέ και Θρ. Μίαρης) οι οποίοι και θα υποστηρίξουν το webinar ,θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο Γ.Γ κ. Δ. Γαβαλάκης ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Γιώργος Φλωράς.

Ως συνέχεια του webinar και με βάση τα όσα συζητηθούν θα εκδοθεί ειδικός οδηγός ο οποίος θα είναι στην διάθεση των μελών του ΕΕΑ και θα περιέχει όλα τα μέτρα που ισχύουν και αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *