Εκανε δήλωση αλλαγής φύλου …για να πληρώσει λιγότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου


Μπορεί στην Ελλάδα να γίνονται διάφορα κόλπα για τη μείωση των ασφαλίστρων αυτοκινήτου , όπως πχ fake διευθύνσεις σε επαρχία, αλλά στον Καναδά ένας νεαρός το τερμάτισε όταν του ζητούσαν ασφάλιστρα που θα διαβάσετε παρακάτω, καθώς και πως έστησε το κόλπο.

Ο David -όπως μόνο το μικρό του έγινε γνωστό- αποφάσισε να αγοράσει ένα Chevrolet Cruze, το οποίο όμως θα έπρεπε να ασφαλίσει πριν κυκλοφορήσει. Όλα καλά και γνώριμα ως εδώ. Όταν απευθύνθηκε στις ασφαλιστικές για να πάρει προσφορές, ο David ήρθε αντιμέτωπος με το σοκ του ετήσιου κόστους που του ανακοίνωναν, το οποίο άγγιζε τις 4.500 δολάρια! Οπότε διάλεξε τον δρόμο της «παράκαμψης» για να γλιτώσει ό,τι μπορούσε. Καμία έκπληξη κι εδώ, γνωστές οι ελληνικές πατέντες με την ηλικία και τους διαφορετικούς οδηγούς που χρεώνονται τυχόν ατυχήματα για να κατέβει η τιμή της ασφάλειας. Ο David, όμως, αποφάσισε να το «τερματίσει».

Στις Η.Π.Α. και τον Καναδά οι άντρες νεαρής ηλικίας επιβαρύνονται με περισσότερα ασφάλιστρα, καθώς τα στατιστικά δείχνουν πως είναι πολύ περισσότερο επιρρεπείς σε συγκρούσεις και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. από τις γυναίκες ίδιας ηλικίας. Για την περίπτωση του φίλου μας, με το ίδιο -βεβαρυμένο- ιστορικό οδήγησης αλλά με τη λέξη «θήλυ» αναγραφόμενη στο δίπλωμα, το κόστος κατέβαινε από τις 4.500 στις 3.400 δολάρια! Δεν ήθελε κάτι παραπάνω για να πάρει την μεγάλη απόφαση…
Πήρε ένα σημείωμα από ψυχίατρο (ή δημόσιο νοσοκομείο, όπως προβλέπει η εκεί νομοθεσία) που δήλωνε ότι αισθάνεται γυναίκα και, έτσι απλά, γλίτωσε 1.100 δολάρια από την ετήσια ασφάλιση.

To ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο νεαρός δεν έχει παραβιάσει κανέναν απολύτως νόμο, που σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τα μειωμένα ασφάλιστρα ακόμα και τώρα που γνωστοποιήθηκε το τέχνασμά του στις Αρχές. Βέβαια ήδη η καναδική περιφέρεια κινητοποιήθηκε, προκειμένου να αποσαφηνίσει τις προϋποθέσεις αλλαγής φύλου και να προλάβει «τσουνάμι» παρόμοιων ενεργειών από την τοπική νεολαία.

Πηγή autogreeknews.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *