Εκδήλωση εορτασμού των 40 ετών από την ίδρυση του ΣΠΑΤΕ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών από την Ίδρυση του ΣΠΑΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής διοργανώνει Εορταστική Εκδήλωση την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Halandri Tennis Club, Γαρυττού 13, 153 43 Χαλάνδρι.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. Κατά την έναρξη θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος κ. Μαρία Δημητριάδη & ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ζόμπολας. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Πολιτείας & Σύντομη Αναδρομή από τον κ. Αρτέμη Κοντοπίδη ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου. Ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Νομικό του Συλλόγου κ. Αγάθη Μεταξά και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΕΑ κ. Δημήτρη Γαβαλάκη
θα έχουν στο επίκεντρο τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό που ταλανίζει τον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βραβευθεί ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, για την πολύτιμη στήριξη των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης αλλά και για την συμβολή του στην ανάδειξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να απευθύνουν χαιρετισμό εκ μέρους της Πολιτείας ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως & ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος & ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Μέλη του ΣΠΑΤΕ και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση Δείπνου σε όλους τους Συμμετέχοντες. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη & συνεχή Υποστήριξη τους στο έργο του Συλλόγου τις Ασφαλιστικές Εταιρείες MINETTA & Groupama, οι οποίες συμμετέχουν στην Εκδήλωση μας ως Χορηγοί».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *