Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Εικαστικών Συνόλων

Η αγορά τέχνης και εικαστικών συνόλων, διατηρεί  τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξής της, τόσο στη Χώρα μας, όσο και διεθνώς, αποδεικνυόμενη σε ελκυστικό κέντρο σημαντικών επενδύσεων. 

Μάλιστα, εν μέσω των πρόσφατων αναταράξεων στο παγκόσμιο χρηματωπιστωτικό σύστημα η αγορά έργων τέχνης και εικαστικών συνόλων γνωρίζει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, καθώς σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια κατευθύνονται σε αυτήν και αναγνωρίζουν την ασφάλεια και προοπτική που παρέχει, σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η αγορά και το τεράστιο οικονομικό ενδιαφέρον της συνδέονται με αντίστοιχα μεγάλη ασφαλιστέα ύλη, η οποία αξίζει να τύχει της περαιτέρω προσοχής των ασφαλιστικών επιχειρήσεων,  και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αφού μετά καλής βεβαιότητας αποτελεί μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών μας.  

Σε επίρρωση των ανωτέρω, το Ελληνικό Ινστιτούτο  Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει προς όφελος της τεχνογνωσίας των διοικητικών στελεχών και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας,  το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Εικαστικών Συνόλων, σε συνεργασία με την Ιστορικό Τέχνης, κα Εργίνα Ξυδούς, απόφοιτο και κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου της Βιέννης, διαθέτουσα αξιοπρόσεκτη εμπειρία και εξειδίκευση στην αξιολόγηση και εκτίμηση ασφαλιστικών κινδύνων έργων τέχνης και εικαστικών συνόλων. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών του, ενώ στο περιθώριό του σχεδιάζεται φυσική ή virtual εκπαιδευτική επίσκεψη σε κατάλληλο εικαστικό περιβάλλον, προς εμπέδωση του περιεχομένου του.

Καθώς, όπως προαναφέρθηκε, η ελληνική και η διεθνής αγορά έργων τέχνης και εικαστικών συνόλων, εμφανίζουν σημαντικές ευκαιρίες ασφάλισης και αντίστοιχα υψηλή ασφαλιστέα ύλη, το εξειδικευμένο αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο συνιστάται ανεπιφύλακτα προς τα ενδιαφερόμενα στελέχη και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της αγοράς μας, ως παρέχον πλήρη και σύγχρονη τεχνογνωσία επί του συνόλου των θεμάτων αξιολόγησης κινδύνων και ασφάλισης έργων τέχνης και εικαστικών συνόλων.

Θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή, Τρίτη και Πέμπτη, 25 και 27 Απριλίου 2023, 16:00 – 19:20

Πληροφορίες θα βρείτε στο eias.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *