Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων εμπορικών εκθέσεων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συνεδρίων

Ο εξελισσόμενος κατευνασμός της πανδημίας και η συνεχής μείωση των δεικτών επικινδυνότητάς της, επαναφέρουν βαθμιαία την κανονικότητα στον τρόπο ζωής μας και στην οικονομική δραστηριότητα της Χώρας μας.

Σε αυτό το περιβάλλον ανάκτησης της κανονικότητας, παρατηρούμε ένταση του «ρεύματος» τουρισμού προς τη Χώρα μας και προγραμματισμό πολυάριθμων οικονομικών, πολιτιστικών και επιστημονικών δράσεων, πρωτίστως εμπορικών και βιομηχανικών εκθέσεων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συνεδρίων κατά τους αμέσως επόμενους θερινούς και φθινοπωρινούς  μήνες. Η ασφαλιστέα ύλη που συγκεντρώνουν οι δράσεις αυτές, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, ενδιαφέρουσα και εκτεινόμενη σχεδόν στο σύνολο των εφαρμογών των ασφαλίσεων πυρός και ευθύνης. 

Ανταποκρινόμενο στην επικαιρότητα του θέματος το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Εμπορικών Εκθέσεων, Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και Συνεδρίων, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, από κοινού. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar, αλλά και σε περιβάλλον φυσικής τάξης, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν.

Συνιστούμε θερμά την παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου από τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς εκτιμούμε ότι η προσφερόμενη επί του θέματος εξειδικευμένη τεχνογνωσία επιτρέπει την αξιοποίηση των παρατηρούμενων ασφαλιστικών ευκαιριών, των σημαντικών δυνατοτήτων περαιτέρω ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών αλλά και των επίσης σημαντικών δυνατοτήτων εμπλουτισμού της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής αγοράς, διοικητικών στελεχών και διαμεσολαβητών, από κοινού.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Εμπορικών Εκθέσεων Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και Συνεδρίων σε περιβάλλον webinar και, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης Τρίτη και Πέμπτη, 5 και 7 Ιουλίου 2022, 16:00 – 19:20

Πληροφορίες www.eias.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *