Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Η κλιματική αλλαγή και οι ευρείες επιπτώσεις της έχουν τόσο πολύ ενταθεί και οξυνθεί, ώστε πλέον παραπέμπουν σε κλιματική κρίση και σε δυσβάστακτες επιδράσεις στην ανθρώπινη ζωή, στην οικονομία και την κοινωνία μας.

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και ξεσπούν, όχι μόνον δεν είναι μακριά μας, αλλά αντιθέτως επηρεάζουν το παρόν μας, τους υφιστάμεθα έντονα και νοιώθουμε το βαρύ και οδυνηρό αποτύπωμά τους, πολύ συχνά. Η Μάνδρα, το Μάτι, ο Ιανός και το καταστροφικό πέρασμά του από το Ιόνιο, η Κρήτη και προσφάτως η Εύβοια και η Αττική (ας θυμηθούμε τη Μήδεια και την Ελπίδα), διατηρούν ανεξίτηλες στη μνήμη μας τις επώδυνες ανθρώπινες απώλειες και τις επελθούσες μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Εν μέσω των νέων αυτών πρωτόγνωρων συνθηκών, η ασφάλιση και η ασφαλιστική τεχνική αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο σε αναγκαίες και ισχυρές «ασπίδες» προστασίας μας έναντι του τεράστιου κόστους που επισύρουν η επέλευση κινδύνων φυσικών καταστροφών και η απειλή διάλυσης κάθε ανθρώπινης δημιουργίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Κινδύνων Φυσικών Καταστροφών, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς . Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar και φυσικής τάξης, εάν οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν. 

Το σεμινάριο σε περιβάλλον webinar και, εάν οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης θα πραγματοποιηθεί Τρίτη και Πέμπτη, 10 και 12 Ιανουαρίου 2023, 16:00 – 19:20

Πληροφορίες eias.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *