“Εκτελούνται μεταφορές” συμβολαίων ΕΠΥ με τιμές ΕΠΥ !

“Εκτελούνται μεταφορές” συμβολαίων ΕΠΥ με τιμές ΕΠΥ !

Μία συνηθισμένη πρακτική κάποιων εταιριών στην ασφάλιση αυτοκινήτου για το “μάζεμα” συμβολαίων, μέσω κάποιων δικτύων τους, είναι το “ψάρεμα” πελατών από φθηνές ασφαλιστικές με την τιμή που έχουν ασφαλιστεί στην παλιά τους εταιρία, στη νέα.
Το φαινόμενο αυτό φαίνεται να ευδοκιμεί και πάλι, καθώς πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες που φθάνουν στην ιστοσελίδα μας για έξαρση αυτής της πρακτικής το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα αυτές οι διαμαρτυρίες κάνουν λόγο και για μεγάλο παίκτη της αγοράς που επιδίδεται στο συγκεκριμένο “σπορ” και “μαζεύει” συμβόλαια από ΕΠΥ με τιμές ΕΠΥ!
Βέβαια, η πλήρης διασταύρωση αυτών των πληροφοριών δεν είναι εύκολη, αφού συνήθως οι συμφωνίες είναι “άτυπες” και κάτω από το τραπέζι.
Ωστόσο, σαν φαινόμενο και λόγω των διαφορετικών πηγών που έφθασαν αυτές οι διαμαρτυρίες στην ιστοσελίδα μας, το αναφέρουμε, γιατί αντανακλά ένα μεγάλο παράπονο από διαμεσολαβούντες που έχουν κοπιάσει για να “κτίσουν” τα χαρτοφυλάκιά τους και είναι χτύπημα εκτός θεμιτού ανταγωνισμού αυτή η πρακτική.Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *