Ελλάδα :Ισχυρή παρουσία των γαλλικών επενδύσεων στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης

Ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης είναι ανάμεσα στους κλάδους της οικονομίας που έχουν παρουσία οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές της Γαλλίας

Η έκθεση της Ελληνικής Πρεσβείας του 2016 για τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση αναφέρει:
Οι σημαντικότερες γαλλικές ασφαλιστικές εταιρείες με παρουσία στην Ελλάδα είναι:
Ο όμιλος AXA με ταυτώνυμη εταιρεία για παροχές γενικών ασφαλιστικών υπηρεσιών, ο όμιλος Groupama που δραστηριοποιείται από το 2007 υπό την επωνυμία Groupama Phoenix Asfalistiki για παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών (κυρίως στους τομείς της αυτοκίνησης και της υγείας), η CNP Ασφαλιστική που δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλισης ακινήτων και η Credit Agricole Life, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλίσεων ζωής από το 2001.
Με την επωνυμία Εμπορική Ζωής, ιδρύθηκε ως κοινοπραξία μεταξύ του Ομίλου της Crédit Agricole S. A., της ασφαλιστικής της εταιρίας Predica και της πρώην Εμπορικής Τράπεζας. Επιπλέον, η εταιρεία Bureau Veritas Greece εξειδικεύεται σε υπηρεσίας πιστοποίησης ποιότητας (νηογνώμονας) και εδρεύει στον Πειραιά.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *