Ελληνίδα στην ηγεσία της παγκόσμιας οργάνωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών MDRT

Η κυρία Ελένη Γρυπάρη, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) επιλέχτηκε Πρόεδρος όλης της Περιφέρειας της Ευρώπης για το MDRT κατά το οργανωτικό έτος 2013-2014 και συνεπώς εισέρχεται στην παγκόσμια ηγεσία του MDRT.

Με την ιδιότητα της Προέδρου θα συμμετάσχει σε όλες τις συνεδριάσεις του MDRT για το 2013-2014 και θα συνεργαστεί με τους Προέδρους των υπόλοιπων περιοχών του κόσμου, για την υποστήριξη και την επιτυχία των στόχων του MDRT.

Η πρώτη εκδήλωση στην οποία θα λάβει μέρος ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου του 2013 στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνιας των ΗΠΑ, κατά την διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου και ακολουθεί ένα πλήρες ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανά τον κόσμο ξεκινώντας στις 12 Αυγούστου από Kuala Lumpur στην Μαλαισία. Κατά την συνεδρίαση στην Φιλαδέλφεια η ηγεσία του MDRT, Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι και Εκτελεστική Επιτροπή, θα εξετάσουν τα σχέδια και τις προτεραιότητες για το επόμενο έτος.

Στα καθήκοντα της Προέδρου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:
– η καθοδήγηση για την δημιουργία και ολοκλήρωση ειδικών αποστολών,
– Παρακολούθηση και συντονισμός για την υποβολή εκθέσεων από τους Area Chair,
– Συντονισμός εκδηλώσεων MDRT Day σε κάθε χώρα,
– η εξασφάλιση ορθής και συνεχούς επικοινωνία μεταξύ των μελών των διαφόρων περιοχών του κόσμου,
– η εξασφάλιση των κατάλληλων διαδικασιών λειτουργία των οργανώσεων,
– η συλλογή υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση επιτροπών,
– ο συντονισμός των εργασιών των ανα χωρα υπευθυνων,
– η ανάπτυξη δραστηριοτήτων για την αξιοποίηση των μελών, την πληροφόρησή τους
για τις παγκόσμιες εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς,
– η προσέλκυση νέων μελών κλπ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας του MDRT για δεύτερη συνεχή χρονιά για την Ελλάδα ορίστηκε ο διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Δημοσθένης Συκοβαρης.

Παράλληλα, η κυρία Ελένη Γρυπάρη επελέγη ως εμπειρογνώμων της Ομάδας Εργασίας του BIPAR, στην Ευρωπαϊκής Commission, για το δίκαιο των ασφαλιστικών συμβάσεων, την Εγκατάσταση και την Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών Ευρωπαϊκών Εταιριών, στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ, αντικείμενο πολύ σοβαρό και ενδιαφέρον και για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Πηγή : Insurane-eea.gr



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *