Ελληνικά “λουκέτα” και ΕΠΥ ασφαλιστικές


Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά με την λειτουργία ασφαλιστικών εταιριών με Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών και τα μερίδια που κατέχουν στο κλάδο της ασφάλισης αστικής ευθύνης αυτοκινήτων, αποτελεί σε κάποιες περιπτώσεις και προέκταση του κακού παρελθόντος της εδώ αγοράς στον κλάδο αυτοκινήτου.

5465656

Όπως, επισημαίνουν κύκλοι της αγοράς δεν είναι τυχαίο ότι η εξάπλωση των εταιριών ΕΠΥ αρχίζει μετά το 2010, όταν έχουμε, εκτός της οικονομικής κρίσης, απανωτά λουκέτα σε ελληνικές εταιρίες γενικών ασφαλίσεων. Αυτό ίσως σχετίζεται και με το γεγονός ότι κάποιες από τις ΕΠΥ που ήρθαν στην Ελληνική Αγορά συνδέονται σε επίπεδο εκπροσώπησης με επιχειρηματίες που είχαν σχέση με ελληνικές εταιρίες που έχουν κλείσει.

Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι όλες οι ΕΠΥ δεν είναι ίδιες και προφανώς τα κακώς κείμενα που δημιουργούνται στην αγορά, από την ραγδαία εξάπλωσή τους, δεν μπορούν να επηρεάσουν σε επίπεδο αξιοπιστίας εκπροσωπήσεις ΕΠΥ που έχουν προέλευση χώρες και εταιρίες με ισχυρό και αξιόπιστο προφίλ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *