Ελληνική εφαρμογή τηλεματικής για την οδική συμπεριφορά στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Ελληνική τεχνολογική εταιρία που εξειδικεύεται σε λύσεις τηλεματικής και αναλύσεις οδηγικής συμπεριφοράς OSEVEN θέτει υποψηφιότητα στα European FinTech Awards 2016.

4636342

Η OSEVEN (www.oseven.io) παρέχει στις ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υποδομές για να καταγράφουν την οδηγική συμπεριφορά των πελατών τους και να μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα την τιμολογιακή τους πολιτική.
Με τη βοήθεια του μοντέλου ανάλυσης οδηγικής συμπεριφοράς μέσω της εφαρμογής της OSEVEN για κινητά τηλέφωνα, οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν προγράμματα τιμολόγησης “Pay How You Drive” (Πληρώνω βάσει του τρόπου με τον οποίο οδηγώ, της οδηγικής μου συμπεριφοράς) και “Pay As You Drive” (Πληρώνω βάσει των χιλιομέτρων που διανύω). Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλείς οδηγοί ανταμείβονται με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα και άλλα βραβεία και εξοικονομούν έως και 30% στο κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου τους, ενώ παράλληλα, μειώνονται τα ατυχήματα στους δρόμους.
Μέσω της πρωτοποριακής και φιλικής εφαρμογής κινητού (iOS και Android) της OSEVEN, οι οδηγοί (ιδιώτες ή επαγγελματίες) αποκτούν σαφέστερη αντίληψη της οδηγικής τους συμπεριφοράς. Μπορούν να εντοπίζουν τις αδυναμίες τους, να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με άλλους οδηγούς, να λαμβάνουν προσωποποιημένες συμβουλές βάσει του οδηγικού τους προφίλ και να βελτιώνονται συνεχώς για να γίνουν πιστοποιημένοι ασφαλείς οδηγοί από την OSEVEN (“O7 Certified Driver”).

H OSEVEN είναι η μοναδική ελληνική εταιρία στα European FinTech Awards! Ψήφισε τη συμμετοχή μας συμπληρώνοντας όλα τα πεδία στο παρακάτω link: http://100.fintech.nl/oseven-telematicsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *