Ελληνική Startup δημιούργησε το πρώτο market place αποκλειστικά για τους τετράποδους φίλους μας

Η Wise Daedalus μετά από χρόνια μελέτης και στρατηγικού σχεδιασμού παρουσιάζει την Startup Hoolie, η οποία είναι ήδη σε λειτουργία και θα παρουσιαστεί και επίσημα στα μέσα του Γενάρη.

Πρόκειται για μια καινοτομία που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Startup Hoolie (https://hoolie.gr/) είναι το πρώτο market place αποκλειστικά για τους τετράποδους φίλους μας. Ενώ οι  υπηρεσίες  αναπτύσσονται  με κύριο γνώμονα την προώθηση της φιλοζωικής παιδείας, πέρα της Ελληνικής επικράτειας, σε Ευρώπη και Ασία!

Η καινοτομία είναι ότι  μέσα από την  πολυγλωσσική ιστοσελίδα της  (https://hoolie.gr/) οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν ενημερώνονται  και να βρίσκουν χρηστικές πληροφορίες, άρθρα, βίντεο  για τα κατοικίδια.

Παράλληλα η Hoolie θα προωθεί υπηρεσίες και προϊόντα, όπως η ασφάλεια κατοικίδιου( πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια), αστική ευθύνη ιδιοκτήτη κατοικίδιου, αστική ευθύνη κτηνιάτρου, νομική προστασία ιδιοκτήτη κατοικίδιου, νομική προστασία κτηνιάτρου και πολλά άλλα συναφή προϊόντα και εκτός Ελληνικής επικράτειας.

Επίσης η  Wise Daedalus παρουσιάζει το πρώτο καινοτόμο και αποκλειστικό προϊόν ασφάλισης κατοικίδιου  μαζί με  την ασφάλεια αυτοκινήτου. 

Το καινοτόμο αυτό προϊόν αφορά κάλυψη ατυχήματος, έξοδα νοσηλείας, έξοδα αποκατάστασης ακόμη και έξοδα κηδείας, εντός Ελληνικής Επικράτειας και ανεξάρτητα από την  ασφαλιστική εταιρία που έχουν επιλέξει.

Ταυτόχρονα θα παρέχεται και στον ιδιοκτήτη του κατοικιδίου πλούσιο Checkup για τον ίδιο. Και όλα αυτά με κόστος λιγότερο από €10/ ετησίως !!

Και αυτά είναι μόνο η αρχή..Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *