ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.: Εγχειρίδιο για την οργάνωση και ανάπτυξη επαγγελματικών ταμείων

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ(ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) ανακοινώνει την έκδοση του εγχειριδίου με τίτλο: «Επαγγελματικά Ταμεία στην Ελλάδα: Αποτιμήσεις και Προοπτικές – Εγχειρίδιο θέσεων ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. για την οργάνωση και ανάπτυξη του 2ου πυλώνα ασφάλισης στην Ελλάδα».

Το εν λόγω εκδοτικό εγχείρημα αποτελεί μία πρωτοβουλία των μελών της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. που αποκλειστικό σκοπό της έχει την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για τα θέματα της επαγγελματικής ασφάλισης και επιπλέον την έγγραφη αποτύπωση των θέσεων και προτάσεων της Ένωσης για το παρόν και το μέλλον των επαγγελματικών ταμείων στην χώρα μας.

Το χρονικό σημείο της έκδοσης κρίνεται ως το πλέον κατάλληλο ενόψει των πυκνών εξελίξεων που αναμένεται να λάβουν χώρα στον 2ο ασφαλιστικό πυλώνα το αμέσως προσεχές διάστημα, δεδομένων: α) της επικείμενης ενσωμάτωσης της 2ης κοινοτικής οδηγίας για τις δραστηριότητες και την εποπτεία των επαγγελματικών ταμείων στο εθνικό δίκαιο και β) των ασφαλιστικών παρεμβάσεων που θα δρομολογηθούν από τη νέα Κυβέρνηση.

Το εγχειρίδιο μπορείτε να το βρείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ένωσης εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *