Εμπόδια στη μεταβίβαση των συμβολαίων ζωής της International Life στην Εθνική Ασφαλιστική

Σε αναμονή θα συνεχίσουν να είναι οι ασφαλισμένοι στην International Life στο κλάδο ζωής, αφού η συμφωνημένη μεταβίβαση μέρους των συμβολαίων αυτών στην Εθνική ασφαλιστική φαίνεται να σκοντάφτει σε τεχνικά ζητήματα.
9388224

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” η σχετική έγκριση, από την διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής για την μεταβίβαση, που ήταν να γίνει την περασμένη Παρασκευή, μεταφέρθηκε σε επόμενη συνεδρίαση.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το πρόβλημα εντοπίζεται σε ακίνητα που ανήκουν στην International Life (είναι σε ασφαλιστική τοποθέτηση) και σύμφωνα με την συμφωνία μεταβίβασης των ασφαλιστικών συμβολαίων θα πρέπει να μεταβιβαστούν στην Εθνική Ασφαλιστική. Όμως στα ακίνητα αυτά υπάρχουν τεχνικά θέματα που σχετίζονται με τις πολεοδομίες.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε, αν και από τον Ασφαλιστικό Διαχειριστή της Τράπεζας της Ελλάδος στην International Life έχουν ανακοινωθεί και αναρτηθεί τα συμβόλαια που μεταβιβάζονται στην Εθνική Ασφαλιστική, οι ασφαλισμένοι αυτοί συνεχίζουν να εξυπηρετούνται από την International LifeΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

2 Comments

 1. Προφανώς είτε δεν λέτε την αλήθεια είτε είστε ασχετοι με την ασφαλιστική αγορά.
  Πράγματι, παρότι έχουν αναρτηθεί επισήμως τα συμβόλαια της πτωχευμενης International life τα οποία μεταβιβάζονται στην Εθνική Ασφαλιστική, καμία ευθύνη ή διάθεση να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους αυτούς, δεν έχει η Εθνική!
  Ή εξυπηρέτηση πελατών της Εθνικής απαντά στους ασφαλισμένους να απευθύνονται στην International life!
  Ή ίδια ή International life απαντά επισήμως πως μέρος των συμβολαίων υγείας βρίσκεται σε διαδικασία μεταφοράς χαρτοφυλακίου και κανένα πρόγραμμα δεν ισχύει!!!!
  Ή απόλυτη εκδούλευση και κοροϊδία χιλιάδων ασφαλισμένων μετά την εγκληματική συμπεριφορά της Ασπίς συνεχίζεται!
  Σταματηστε να λέτε ψέμματα στο κόσμο και να στηρίζεται μία εγκληματικα αδιάφορη αγορά εις βάρος χιλιάδων ασφαλισμένων!
  Με αυτό το τρόπο κάνετε κακό στην ίδια την ασφαλιστική αγορά μηδενίζεται την ασφαλιστική συνείδηση των πελατών καθώς τα φαινόμενα απάτης γίνονται θεσμός!

  Είναι επίσης άξιο δικαστικής διερεύνησης οι προκλητικες εκδηλώσεις και ή σπατάλη χρηματος σε δεξιώσεις, ταξίδια, βραβεύσεις και απονομές κυπελων σε ασφαλιστικούς συμβούλους εταιριών που αμέσως την επομένη βάζουν λουκέτο!!!!!!!
  Τι ακριβως είναι αυτό που επιβραβεύουν? Την επαγγελματική αλητεία μήπως?
  Το κράτος θα πρέπει να κρίνει τώρα τον ασφαλιστικό κλάδο!
  Αν υπάρχουν βιώσιμες εταιρείες να ανακοινωθούν να είναι γνωστές στο κόσμο!
  Οι υπόλοιπες να κλείσουν αφού πρώτα κατασχεθούν περιουσίες που έγιναν στη υγειά των κοροιδων ασφαλισμένων και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη επιχειρηματίες και ασφαλιστικοι σύμβουλοι!

  1. Αρχικά θέλουμε να επισημάνουμε φίλε αναγνώστη ότι όλα αυτά που γράφετε για τις διαδικασίες (ανάρτηση πίνακα μεταβιβαζόμενων συμβολαίων, ανακοίνωση ασφαλιστικού διαχειριστή για την συνέχιση της εξυπηρέτησης από την international life ) έχουν αναρτηθεί στην τρέχουσα ειδησεογραφία . Επίσης στο asfalisinet.gr ποτέ δεν έχει αναρτηθεί κάτι που να λέει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και έχουν μεταφερθεί τα συμβόλαια στην Εθνική Ασφαλιστική . Και βέβαια στο συγκεκριμένο ποστ αν το διαβάσατε καλά δεν αναφέρει κάτι από αυτά που γράφετε στην αρχή του σχολίου σας.( οτι δεν λέμε την αλήθεια η είμαστε άσχετοι) Τώρα για τα υπόλοιπα είναι προσωπικές σας απόψεις…και τις οποίες δεν υιοθετούμαι και δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση για το σύνολο της αγοράς . Αλλά ωστόσο και στα πλαίσια της καταγραφής όλων των απόψεων ( που είναι βασική αρχή της σελίδας μας )αναρτούμε αυτούσιο το σχόλιό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *